huk 100 Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 Trafiłem to dzisiaj -a jednak Niemcy pozwalali na edukacje- jak macie coś podobnego to dawajcie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 może tu będzie lepiej-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Październik 2006 Autor Share Napisano 17 Październik 2006 -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareQ Napisano 17 Październik 2006 Share Napisano 17 Październik 2006 :) fajne :) też mam trochę takich staroci" po dziadkuNajbardziej podobają mi się na świadectwie te Ćwiczenia cielesne"... no i Roboty kobiece"..Dobry pomysł dla dzisiejszego ministra... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Ja też trafiłem ostatnio po dziadku świadectwa od przedwojennych przez tymczasowe w 1939 po właśnie wydawane przez niemców. A po pradziadku paszport z lat 20 z stenplami granicznymi jak jechał do Francji.Nie mam skanera ale spróbuje coś wymyślić to wstawie zdjęcia.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Dowód osobisty a jednocześnie paszport z roku 1929. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Pieczątki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Pieczątki z granic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Coś francuskiego. Karta pobytu, albo coś w tym stylu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Świadectwo za rok szkolny 1939/40 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Świadectwo okupacyjne mam ich około 10 sztuk i 4 sztuki przedwojennych(były chyba wydawane co semestr) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 Pieczęć z przedwojennego świadectwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grba Napisano 21 Październik 2006 Share Napisano 21 Październik 2006 Carte d'identité to francuska legitymacja robotnika rolnego.Ile klas liczyła owa szkoła" dla Polaków w GG? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 22 Październik 2006 Share Napisano 22 Październik 2006 Z tego ile jest swiadectw to 7,ale mogło jakieś się zagubić.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 bardzo ładny fancik-ps.masz pozdrowienia od panny Emilki Cz z Pionek-jaki ten świat jest mały-hihihihihi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 7 Listopad 2006 Share Napisano 7 Listopad 2006 bardzo ładny fancik-ps.masz pozdrowienia od panny Emilki Cz z Pionek-jaki ten świat jest mały-hihihihihi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 8 Listopad 2006 Share Napisano 8 Listopad 2006 NO bardzo mały oj jaki mały:DPZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.