Cowboys From Hell Napisano 1 Sierpień 2012 Share Napisano 1 Sierpień 2012 A tu meldunek z fotki wyżej.Pozdrawiam KACPER Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
heniek1978 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 O matko było uprzedzic o drastycznych fotkach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinMartin Napisano 26 Wrzesień 2012 Share Napisano 26 Wrzesień 2012 Witam. kamilwojciechowski1987 ponawiam prośbę czy jest szansa na jakieś skany z Twoich gazetek? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kajdiss Napisano 13 Listopad 2012 Share Napisano 13 Listopad 2012 Mam prośbę, z racji tego, że próbowałam do Kamila wysłać wiadomość, ale jestem nowym użytkownikiem i ponoć mam zablokowane wysyłanie wiadomości do uczestników forum (tak mi wyskoczyło nie wiedzieć dlaczego?) czy byłby ktoś w stanie wysłać mi na maila te skany lub zdjęcia z prasy niemieckiej, bardzo mi zależy, gdyż byłyby to cenne materiały do mojej pracy :) A jak ktoś znałby jeszcze jakąś literaturę traktującą o udziale gołębi w czasie wojen w XX w to byłoby super.Mój mail to katarzynaa.pieta@gmail.comBędę wdzięczna za wszelką odpowiedź.Pozdrawiam serdecznie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszalek Napisano 7 Grudzień 2013 Share Napisano 7 Grudzień 2013 WITAM. CIEKAWE PIERWSZY RAZ WIDZE TAKA OBRACZKIE Z WOJNYI TO JESZCZ Z WIADOMOSCIA CZY KTOS Z KOLEGOW COS TAKIEGO JESZCZE WYKOPAL BO JA CHODZE ALE JESZCZE NIC TAKIEGO NIE ZNALAZLEM TYLKO SAME OBRACZKI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 7 Grudzień 2013 Share Napisano 7 Grudzień 2013 marszalek, a możesz powiedzieć dlaczego krzyczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 proponuje obejrzeć wszystkim z tego wątku film pt. zaginiony batalion. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 Łoooo matko, ten film jest beznadziejny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
soldierprzemo Napisano 8 Grudzień 2013 Share Napisano 8 Grudzień 2013 to jest film dla prawdziwego gołębiarza . a wiesz że gołąb w czasie ataku stada przez jastrzębia jest w stanie sam się zabić by ocalić reszte. sąsiad ma gołębie i na własne oczy widziałem jak gołąb i jastrząb rozbijają się na ścianie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swinemunde Napisano 9 Grudzień 2013 Share Napisano 9 Grudzień 2013 prawdziwy gołębiarz to jest... jastrząb,a my jesteśmy hodowcami gołębi pocztowych,ja osobiście prawie 25 lat... ;) kiedy gołąb rozbija się o dom,drzewo czy linie wysokiego napięcia podczas ucieczki,nie robi tego w misji samobójczej.po prostu ma pecha,popełnia błąd w manewrach...no i po ptakach...he he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marszalek Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 KOLEDZY CZY KTOS MOZE MNIE POINFORMOWAC OD KIEDY DO KIEDY WOJSKO POLSKIE POSIADALO GOLEBIE POCZTOWE I JAK WYGLADALA OBRACZKA TAKIEGO GOLEBIA ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 marszalek - po raz drugi pytam: po co wrzeszczysz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.