Cowboys From Hell Napisano 1 Sierpień 2012 Napisano 1 Sierpień 2012 A tu meldunek z fotki wyżej.Pozdrawiam KACPER
heniek1978 Napisano 3 Sierpień 2012 Napisano 3 Sierpień 2012 O matko było uprzedzic o drastycznych fotkach.
MartinMartin Napisano 26 Wrzesień 2012 Napisano 26 Wrzesień 2012 Witam. kamilwojciechowski1987 ponawiam prośbę czy jest szansa na jakieś skany z Twoich gazetek?
kajdiss Napisano 13 Listopad 2012 Napisano 13 Listopad 2012 Mam prośbę, z racji tego, że próbowałam do Kamila wysłać wiadomość, ale jestem nowym użytkownikiem i ponoć mam zablokowane wysyłanie wiadomości do uczestników forum (tak mi wyskoczyło nie wiedzieć dlaczego?) czy byłby ktoś w stanie wysłać mi na maila te skany lub zdjęcia z prasy niemieckiej, bardzo mi zależy, gdyż byłyby to cenne materiały do mojej pracy :) A jak ktoś znałby jeszcze jakąś literaturę traktującą o udziale gołębi w czasie wojen w XX w to byłoby super.Mój mail to katarzynaa.pieta@gmail.comBędę wdzięczna za wszelką odpowiedź.Pozdrawiam serdecznie!
marszalek Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 WITAM. CIEKAWE PIERWSZY RAZ WIDZE TAKA OBRACZKIE Z WOJNYI TO JESZCZ Z WIADOMOSCIA CZY KTOS Z KOLEGOW COS TAKIEGO JESZCZE WYKOPAL BO JA CHODZE ALE JESZCZE NIC TAKIEGO NIE ZNALAZLEM TYLKO SAME OBRACZKI.
tyfus Napisano 7 Grudzień 2013 Napisano 7 Grudzień 2013 marszalek, a możesz powiedzieć dlaczego krzyczysz?
soldierprzemo Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 proponuje obejrzeć wszystkim z tego wątku film pt. zaginiony batalion.
soldierprzemo Napisano 8 Grudzień 2013 Napisano 8 Grudzień 2013 to jest film dla prawdziwego gołębiarza . a wiesz że gołąb w czasie ataku stada przez jastrzębia jest w stanie sam się zabić by ocalić reszte. sąsiad ma gołębie i na własne oczy widziałem jak gołąb i jastrząb rozbijają się na ścianie.
swinemunde Napisano 9 Grudzień 2013 Napisano 9 Grudzień 2013 prawdziwy gołębiarz to jest... jastrząb,a my jesteśmy hodowcami gołębi pocztowych,ja osobiście prawie 25 lat... ;) kiedy gołąb rozbija się o dom,drzewo czy linie wysokiego napięcia podczas ucieczki,nie robi tego w misji samobójczej.po prostu ma pecha,popełnia błąd w manewrach...no i po ptakach...he he.
marszalek Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 KOLEDZY CZY KTOS MOZE MNIE POINFORMOWAC OD KIEDY DO KIEDY WOJSKO POLSKIE POSIADALO GOLEBIE POCZTOWE I JAK WYGLADALA OBRACZKA TAKIEGO GOLEBIA ?
tyfus Napisano 5 Styczeń 2014 Napisano 5 Styczeń 2014 marszalek - po raz drugi pytam: po co wrzeszczysz?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.