zbyniek Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 A chyba wiem co to(na pewno nie manierka),zdaje mi sie że to gąska.pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka PL Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Wyglada jak czesc gasienicy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 ciepło -zbyniek :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 no już teraz powinniście wiedzieć od czego :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 ostania – podpowiedź Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka PL Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 podpowiedz juz byla to moze tera odpowiedz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 http://en.wikipedia.org/wiki/Panzer_III http://pl.wikipedia.org/wiki/PzKpfw_IV Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 obydwa chodziły na tych samych ogniwach -:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 16 Wrzesień 2008 no to nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 16 Wrzesień 2008 Share Napisano 16 Wrzesień 2008 Dobra, dobra pokaż resztę ;))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 pomsee toż ja właśnie kończę pokazywać całość :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Trudno - nie ma tragedii -ale nie jest tak źle farby trochę jeszcze zostało - każ wykasować tego linka moderatorowi i daj ją na klamerki -zrób jeszcze jej pare fotek - pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walker69 Napisano 17 Wrzesień 2008 Share Napisano 17 Wrzesień 2008 Niniejszym proszę moderatora o usunięcie mojego ostatniego postu ze zdjęciem jeśli to możliwe,a dam go do właściwego tematu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 17 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 17 Wrzesień 2008 heheheh ale nie tak -moderator nie ma czasu na czytanie każdego linka -napisz do nich na pocztę nad każdym działem na niebiesko masz kto jest moderatorem tego działu kliknij na któregoś z nich i prześlij wiadomość z opisem co i jak i nie zapomnij dać linka odpowiedniego wątku :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koppelmann Napisano 18 Wrzesień 2008 Share Napisano 18 Wrzesień 2008 Co do klamerki, to producentem jest Ernst Schneider Ludenscheid, E S L w okręgu po środku 41 czyli rok produkcji.Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 18 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 18 Wrzesień 2008 koppelmann- dzięki tak wiem -była na id.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 27 Wrzesień 2008 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Dostaje dzisiaj rano telefon-jestem przy śmietniku tu i tu -wyrzucałem śmieci -znalazłem koło kontenerów ze śmieciami dwie szable -ktoś wyrzucił- są zardzewiałe jak chcesz to przyjeżdżaj ja tu poczekam -pytam sie o szczegóły ale kolega nie kumaty mówi tylko że zardzewiałe ale to co osłania rękę to jest z mosiądzu i z tyłu są orły z koroną wytłoczone .Kurde włosy mi stanęły dęba myślę sobie na pewno wz.17 jestem w robocie -zwalniam sie na 30 min i gazu cdn. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kowalinho Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Aaaaa... Ale jaja. Koniecznie zapodaj więcej zdjęć. Wygląd, ze to wz17 w wersji dla oficerów kawalerii. Gratulacje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wielka PL Napisano 27 Wrzesień 2008 Share Napisano 27 Wrzesień 2008 Witam,tylko pogratulowac,a jak to sie mowi?wiecej szczescia jak rozumu : ),no nie ludzie lataja z wywalonymi jezorami azeby cos ciekawego trafic a tu masz babo placek,na smietniku dwie szabelki.huk 100 a moze masz ich wiecej,chetnie bym sobie taka jedna chociaz jedna powiesil bym na sciance : ).Nono ladne trafienie naprawde tylko pozazdroscic : ) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 no niestety z daleka to były siedemnastki ale jak podszedłem bliżej ciśnienie mi spadło hehehehh :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Październik 2008 Autor Share Napisano 2 Październik 2008 no coż – przecież nie wyrzucę dałem koledze na dobrą gorzałę i tyle jak znajdę wolne miejsce to gdzieś je powieszę mimo to :):) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 3 Październik 2008 Share Napisano 3 Październik 2008 Tylko pozazdrościc .... Ja nie wiem gdzie są takie smietniki ?? pozdrawiam :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.