Skocz do zawartości

Dzisiaj rano -chłop to potrafi- lufa od MG

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
heheheh ale nie tak -moderator nie ma czasu na czytanie każdego linka -napisz do nich na pocztę nad każdym działem na niebiesko masz kto jest moderatorem tego działu kliknij na któregoś z nich i prześlij wiadomość z opisem co i jak i nie zapomnij dać linka odpowiedniego wątku :):)

• 2 weeks later...

Dostaje dzisiaj rano telefon-jestem przy śmietniku tu i tu -wyrzucałem śmieci -znalazłem koło kontenerów ze śmieciami dwie szable -ktoś wyrzucił- są zardzewiałe jak chcesz to przyjeżdżaj ja tu poczekam -pytam sie o szczegóły ale kolega nie kumaty mówi tylko że zardzewiałe ale to co osłania rękę to jest z mosiądzu i z tyłu są orły z koroną wytłoczone .Kurde włosy mi stanęły dęba myślę sobie na pewno wz.17 jestem w robocie -zwalniam sie na 30 min i gazu cdn.

Witam,tylko pogratulowac,a jak to sie mowi?wiecej szczescia jak rozumu : ),no nie ludzie lataja z wywalonymi jezorami azeby cos ciekawego trafic a tu masz babo placek,na smietniku dwie szabelki.huk 100 a moze masz ich wiecej,chetnie bym sobie taka jedna chociaz jedna powiesil bym na sciance : ).Nono ladne trafienie naprawde tylko pozazdroscic : ) pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie