Skocz do zawartości

Dzisiaj rano -chłop to potrafi- lufa od MG

huk 100

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 86
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
the_tuna -i tak sie zrobi -nie lubię wypolerowanych klamer –polerowanie to już ingerencja mechaniczna w strukturę - jak ją wypnę i przemyje WD-40 to zapodam ją na wątku o klamrach - a co z pasem ? czym go natłuścić ? co proponujecie ? pozdro

jak najbardziej do pasa lanolina-jak pani w aptece nie będzie chciałą samej sprzedac to idzie się do zaprzyjaźnionego lekarza-niech wypisze receptę na maść z lanoliną,a potem łądnie uśmiechnąć się do Pani w aptece żeby zamiast pozostałych składników tylko lanoliny do słoiczka naładowała:)

Czarek - załatwiłem lanoline bez problemu -właśnie przed chwilą skończyłem smarować pas -wali nieźle - z tego powodu odbyłem potyczkę ze starą bo chciała mnie z tym wygonić do szopy -dłonie ciężko po tym domyć :) jak długo to ma tak pozostać ? –pozdro

jak zasmarowałeś nie za grubo to wchłonie się wyschnie itp i przestanie się kleić w ciagu kilku dni-myślę że tak do tygodnia-nie będzie super super elastyczny,ale myślę że sporo zmięknie,potem można powtórzyc akcję:)
ps.jakąś dziwną masz ta lanolinę albo ja mam jakąś super...bo moja nie śmierdzi ani troszkę,jak nachylić się lekko nad słoiczkiem to troszkę czuć jej zapach,ale maleńko a w powietrzu napewno się nie unosi:)a co do zmycia mydło daje lekko radę,tylko przez kilka minut potem jest dziwne uczucie zmiękczenia skóry na rękach:)

• 3 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie