woytas Napisano 11 Październik 2006 Autor Share Napisano 11 Październik 2006 Ebi- nowy zibi ?:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 2:1 HOOAH , Smolar - winner ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barnaba Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 normalnie blitzkrieg! aż chciało się patrzeć:)chyle czołaBarnaba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 11 Październik 2006 Share Napisano 11 Październik 2006 Ja piiiiii właśnie niedawno wróciłem z pubu i normalnie nie umię się otrząsnąć:P A nalepsze jest to ze cały mecz siedziałem wryty w tv i było 2:0 a jak tylko poszłem do kibla i wróciłem to było 2:1:/ Ale i tak cudnie:D:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Widzisz? po co tam szedłeś he he.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Panowie! Byłem tam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 i było super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adi72 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 i klimacik jaki miły :)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 12 Październik 2006 Share Napisano 12 Październik 2006 Eliminacje Mistrzostw Europy tylko na tvp2,Zaprasza Dariusz Szpakowski i Grzegorz Mielcarski.Nie wiem do czego to można porównać może do Wembley.-Wielka Victoria-,jak powiedział D.Szpakowski.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.