maskot5pu Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 witam jak na zdjęciach głównie to chodzi mi oto na ile jest to popularne i jakaś wartość w tym stanie
grba Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Medal nawiązywał do czasów, kiedy imperatorska armia rosyjska zwyciężała. O roku ów" jak pisał Mickiewicz o 1812; niestety dla nas był to króciótki oddech, a dla Rosjan początek do wielkiej chwały, bo przecież doszli aż do Paryża. Tak więc, stulecie wielkiego wydarzenia miało podnieść na duchu społeczeństwo po niespodziewanym laniu, jakie sprawili Rosjanom żółte małpy"...
maskot5pu Napisano 9 Październik 2006 Autor Napisano 9 Październik 2006 witam jak na zdjęciach głównie to chodzi mi oto na ile jest to popularne i jakaś wartość w tym stanie
danieloff Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Medal jubileuszowy na 100-lecie wojny z Napoleonem. W tym stanie warty max. 50 zł, ale oczywiście cenę określa rynek, na serwisach aukcyjnych może ktoś da więcej.
Pytanie
maskot5pu
witam jak na zdjęciach głównie to chodzi mi oto na ile jest to popularne i jakaś wartość w tym stanie
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.