Skocz do zawartości

nowa inwencja

QB@

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
JA też w pewnym sensie jestem za. A w poszukiwaniach kieruje się zasadą dziwnie wygląda nie wiem co to nie biore. A zawsze można zdjęcie zrobić i się upewnić co to jest. I myśle, że w tym sensie taki wątek był by dobry.
PZDR
Napisano
No Bocian ma główne zdanie w tej kwestii. Zresztą jeden by sobie uświadomił, a inny jak by chciał zabrać i tak by zabrał bo są też tacy ludzie.
Napisano
Są ciekawsze rzeczy do zbierania. I bezpieczniejsze. Niewybuchy mogą zbierać, ale saperzy. Albo idioci lub samobójcy. Nie ma sensu edukować, jaki pocisk jest bezpieczny a jaki nie. Żadnego nie należy ruszać.
Daniel
Napisano
tak ?? a właśnie jakiś dzieciak który mógł trafić na to forum zobaczy jakie mają ludzie bombki w domach (ja u kogoś na focie widziałem ćwierć tonówke ...)a on zapragnie mieć to samo. pójdzie do lasku i wytarga coś bardzo niebezpiecznego o takie coś zobaczyłem na odkrywcy". nie będzie patrzył czy jest to coś zdezaktywowane czy wystrzelone.
Napisano
#powinno być:[...] nie będzie patrzył czy jest to coś zdezaktywowane lub wystrzelone czy nadal ma materiał miotający.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie