kubas Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 JA też w pewnym sensie jestem za. A w poszukiwaniach kieruje się zasadą dziwnie wygląda nie wiem co to nie biore. A zawsze można zdjęcie zrobić i się upewnić co to jest. I myśle, że w tym sensie taki wątek był by dobry.PZDR Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 jak narazie jest nas tylko 3 :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 nawet jak bedzie 4 to Bociek okreslil sie juz :>Mozna zrobic zdjecie w lesie i zapodac na forum- mozna? Koledzy pomoga... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubas Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 No Bocian ma główne zdanie w tej kwestii. Zresztą jeden by sobie uświadomił, a inny jak by chciał zabrać i tak by zabrał bo są też tacy ludzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Są ciekawsze rzeczy do zbierania. I bezpieczniejsze. Niewybuchy mogą zbierać, ale saperzy. Albo idioci lub samobójcy. Nie ma sensu edukować, jaki pocisk jest bezpieczny a jaki nie. Żadnego nie należy ruszać.Daniel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 tak ?? a właśnie jakiś dzieciak który mógł trafić na to forum zobaczy jakie mają ludzie bombki w domach (ja u kogoś na focie widziałem ćwierć tonówke ...)a on zapragnie mieć to samo. pójdzie do lasku i wytarga coś bardzo niebezpiecznego o takie coś zobaczyłem na odkrywcy". nie będzie patrzył czy jest to coś zdezaktywowane czy wystrzelone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 #powinno być:[...] nie będzie patrzył czy jest to coś zdezaktywowane lub wystrzelone czy nadal ma materiał miotający. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.