kamilo Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 Panowie potrzebuje namiarów na szweda oraz jego cenę, jesli ktoś potrafi pomóc to proszę o kontakt tu lub na meila dzieki z góry za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 lub szwajcara jak to bardziej możliwe dokładniej chodzi mi o taki mundur jaki przerabiają sobie niemcy na mundury wermachtu (tylko do innych celów ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Towarzysz Iwan Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Jeśli chodzi o szwajcara to jestem w stanie Ci coś wyszukać, napisz na tow.iwan@gmail.comCo do szwedów, to są chyba tylko na allegro w tej chwili, aczkolwiek słyszałem o osobie, która mniej więcej rok temu dostała spodnie szwedzkie w lumpeksie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek J-23 Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 kamillo napisz do mnie, chyba będe miał coś do ciebie, moj mail j.23@vp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 moze ja wyjaśnie po co mi taki mundurek wiec chcę z niego zrobić legioniowy mundur nbo na hero mnie nie stać a ten po małych przeróbkach sie nadaje ,a może ina propozycja ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Kamil, pogadaj z Odwachem. Przeciez oni maja mundury powstancow wilkopolskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Październik 2006 Autor Share Napisano 4 Październik 2006 tak wiem akagi że chłopaki mają ale nie mam z nimi kontaktu zalogoałem sie na forum i poczekam ale dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 ja również szukam spodni szwedzkich do rekonstrukcji WH - dysponuje ktoś jakimś namiarem?Krzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 cezary.wendalnd@odwach.aplus.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aklog Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 wielkie dzięki akagi, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 wroc:))))cezary.wendland@odwach.aplus.plbyla literowka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 Oi Jacek, Jacek... niedość, że literówka to jeszcze błąd w adresie.Potem się ludzie na mnie obrażają, że nie odpowiadam, a jak mamodpowiedzieć kiedy maile idą w kosmos?Mój właściwy adres jest pod nikiem.Kamilo - przecież już jesteś na forum Odwachu" zarejestrowanyhttp://www.odwach.aplus.pl/rku/profile.php?mode=viewprofile&u=48więc po co rejestrowałeś drugi raz? Jeżeli zapomniałeś hasławystarczyło kliknąć link zapomniałem hasła".I co ja mam teraz zrobić? Którego z was wykasować?kamilo" czy kamilo 8ppleg"?Do rekonstrukcji Wojsk Wielkopolskich używamy jedynie szweckich spodnii płaszczy. Płaszcze niestety są tylko wypożyczane, o kupnie jak na razietylko marzymy, ale kto wie, może w niedalekiej przyszłości dokonamyzakupu w Schipperfabrik.Spodnie szweckie pozyskalismy w różny sposób, z reguły zakupyna Allegro, mnie akurat zostały się w spadku po Powersie z AA7.Stałego źródła nie mamy, więc trudno coś doradzić.Kurtki są szyte od podstaw w HERO, jakakolwiek przeróbka szwedaczy szwajcara na uniform WW jest stratą czasu i pieniędzy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 6 Październik 2006 Autor Share Napisano 6 Październik 2006 wielebny skasuj KAMILO a co do munduru ja szukam takiego co odpowiada wzorowi munduru legionowego troszkę rozni sie jak widze od munduru powstańców wielkopolskich ale spodnie takie same mam gdzieś zdjęcie takiego ancugu ale nie moge go znalesć jak znajde dam znać . A le skoro przerobka to sztata czasu to może zostaje tylko hero lub lansi..ciekawi mnie tyllko cena calego mundurku ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Czarek, pokornie prosze sad polowy o niski wyrok i szybka egzekucjemozna na urlopie zapomniec o wszystkim, nawet adres mailowy do ciebie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wielebny Napisano 6 Październik 2006 Share Napisano 6 Październik 2006 Ponieważ wielebny bywa czasem miłosierny, Twojemu życzeniu stanie się zadość.Za karę zostaniesz użyty do zbombardowania Fliegerstation Frankfurt an der Oder.Wyrzucę cię z mojego LVG C-V poczem... na plasterki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 7 Październik 2006 Autor Share Napisano 7 Październik 2006 to za ile mozna kupić mundur legionowy ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MAB Napisano 27 Listopad 2006 Share Napisano 27 Listopad 2006 Panowie, odświeżam wątek jednocześnie przyłączając się do pytania...Czy ktoś nie chce się przypadkiem pozbyć spodni szwedzkich?Szukam dużego rozmiaru w pasie...Pzdr., MAB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.