jasradocha7 Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Witam wszystkich.Czyktoś może mi coś powiedzieć o tych guziczkach?Z góry dzięki.
jasradocha7 Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 A natym małym jest orzełek w tarczy czyli chyba organizacja strzelec".Pozdro.
jasradocha7 Napisano 4 Październik 2006 Autor Napisano 4 Październik 2006 Oczywiście na tym,a nie natym.
Kiler Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Na pierwszym zdjeciu masz guzik cynkowy z orłem szeregowego z lat '20 XX wieku polski oczywiscie. Ten z kotwica to pruski Kriegsmarine. Nie bardzo widac vo jest na tym malym.Na drugim sa 3 guziki polskie cynkowe i mosiezny wz. 28. Jest tez jakas wpinka uczniowska z okresu miedzywojennego (ta z lampa).
Boruta Napisano 4 Październik 2006 Napisano 4 Październik 2006 Ta z kagankiem, to czapki ucznia II RP.Pozdrawiam
jasradocha7 Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Witam wszystkich.Czyktoś może mi coś powiedzieć o tych guziczkach?Z góry dzięki.
jasradocha7 Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 A tu u góry w prawym rogu jest jeszcze blaszka z lampką oliwną na otwartej książce.Co to może być i od czego?
jasradocha7 Napisano 3 Październik 2006 Autor Napisano 3 Październik 2006 Nikt nic?Ej panowie nie wierzę.
Pytanie
jasradocha7
Witam wszystkich.Czyktoś może mi coś powiedzieć o tych guziczkach?Z góry dzięki.
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.