kamilo Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 przesłałem ci meila Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szarubek Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Dzięki! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 pamiątkowe zdjęcie już po rekonsstrukcji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 Plan Lotu ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 ostatnia noc przed ostatnią bitwą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 moge wykorzystac wasze zdjecia do filmiku o serokomli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kaszka Napisano 4 Październik 2006 Share Napisano 4 Październik 2006 jak najbardziej,tylko proszę płytkę :-))) do łomży z góry dziękujępozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 coś dla ubenfurera... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 też... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 no... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 low Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 trzeci lotnik... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 to jest to... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 powyżej zobaczyliście kadry z 18 minutowego filmu,bitwa 12 minutniestety ok 200 mb powoduje, że jeszcze nie wiem jak Wam To dać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 wiesz co płytke podeslij do mnie na adres domowy z tym filmem ja dołoże to do 1 godzinnego reportarzu o bitwie i rozesle po ludziach im szybciej dotrą do mnie wasze płytki tym szybciej wszyscy będą mieli całość pozdrawaim po przeslaniu na adres meilowy franekdolas55@wp.pl odpisze wam moj adres domowy albo piszcie na gg 3495918 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ubenfurer Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 dzięki wielkie kopijnik ,piękny forman zdjęć , wiesz kamilo ten film kopijnika miałem dostać jako pierwszy także mam nadzieje że gdy otrzymasz od niego płytkę - nie zawiedziesz i prześlesz mi w najbliższym czasie ;)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 postaram się dostarczyć kamilo płytkę...jednej rzeczy proszę się nie spodziewać - jakości (rozdzielczości) zdjęć. Materiał nadawał się tylko na stylizację kroniki wojennej - co też uczyniłem. Mam nadzieję, że będzie pamiątką po tej imprezie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamilo Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 kopijnik 2 bedę czekał jutro na tę płytkę od ciebie dzieki jeszcze raz za podanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 5 Październik 2006 Share Napisano 5 Październik 2006 film jutro (?) będzie w Kwaterze Głownej :)... godz. 10.27pozdrowienia dla Wszystkich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.