Skocz do zawartości

Znalezione na strychu

rav29

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Własnie przekonałem sie że czasem warto pokopac (u rodziny:) na strychu a nie w ziemi;)A tak z ciekawości:jest to coś warte;P??

Napisano
Sorki, zestawik nie jest na sprzedaż (na razie;P) chciałem się tylko pochwalić i.. wracam do dalszych przeszukiwań strychu. Pozdrawiam
Napisano
Czy mógłbyś wykonać jeszcze jedną fotę samych napisów, tak aby można było odczytać zawartość zestawu? Wydaje się być kompletny. Thx
Napisano
Ładniutka. Osobiście mam niemeicką apteczkę ze szpitala polowego. Niestety bez zawrtości.
Opis: drewniana skrzyneczka o wymiarach 15x24 cm, wys. 10 cm. metalowe okucia na narożach, kolor czarny na ściankach bocznych czerwony krzyż w białym kólku (podobny był chyba na wieczku, ale zostały tylko resztki farby). We wnętrzu wieczka kartka z opisem zawartości (sposobu pakowania).
Na razie nie mam cyfrówki, by wrzucić fotki, ale zamieszczam skan wnętrza wieczka.
Może ktos ma podobne fanty.
Napisano
Ps.właśnie dowiedziałem sie że zesdtaw jest prawie kompletny:)tzn. brak bandaży i szyny do złamań..poza tym full opcja:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie