jacenty2004 Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Jaca2003 Ty stary zgredzie nie rób obciachu naszej fali! to Ty wolisz pod stopami ściółkę leśną od takiego dywanu???? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jaca2003 Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Jacenty z rzeczy na p to ja już tylko mogę pomieszac herbatę.Więc tylko las las i jescze raz las.Wolę pooddychac świerzym powietrzem grzybów nazbierac jagodów a nie się ślinic do takich widoków.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 27 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Ty luknij na te foty i zauważ, Kto tu się do Kogo ślini ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 27 Wrzesień 2006 Share Napisano 27 Wrzesień 2006 Widzimy, widzimy że kolega ma inksze zainteresowania;) A ja Jacenty2004 na tym nowym zdjęciu zaś widze te Piękność w błękitnej sukience!!!!:/!!! może się dowiem przynajmniej z jakiego kraju ta miss pochodzi:/?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Widzę, że kolega Cronos ma słabość do blond piękności. Masz racje śliczna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 28 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 28 Wrzesień 2006 Cronos Ona już wie jakiego ma wielbiciela - uśmiech specjalnie dla Ciebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 28 Wrzesień 2006 Share Napisano 28 Wrzesień 2006 .... rozpływam sie:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.