Skocz do zawartości

Forteca

linz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Rozmawiałem z panem Jarosławem Chorzępą i się dowiedziałem że miał wyjść pod koniec sierpnia ale z powodu paru komplikacji numer powinien się ukazać na początku pażdziernika i w tym numerze będzie wreszcie artykuł o haubicy 400 MM w twierdzy pula.
Napisano
Złośliwość rzeczy nieozywionych

Miała być w przyszły poniedziałek, ale z powodu rozbarwienia się z bliżej nieznanych powodów na RIP-e CMYK-u do RGB nastąpił drobny poślizg - i będzie za tydzień.
  • 2 weeks later...
Napisano
Tylko czemu jest taka droga? Nr 19 ma 63 str i kosztował 16 zł, a za 20-21 chciano 35 zł. toż w tej cenie można kupić niezłą książkę. Jak na mnie -stanowczo za dużo ,nie kupiłem. Dla przykładu inne pismo fortyfikacyjne ma 105 stron ,dużo lepszą stronę edytorską i merytoryczną i kosztuje 19,90zł
Grzebiuszka
Napisano
Tylko czemu jest taka droga? Nr 19 ma 63 str i kosztował 16 zł, a za 20-21 chciano 35 zł.

W EMPIK-u kosztuje 32 PLN, w prenumeracie 30 PLN (za podwójny) - czyli koszty dystrybutorów.

oż w tej cenie można kupić niezłą książkę. Jak na mnie -stanowczo za dużo ,nie kupiłem. Dla przykładu inne pismo fortyfikacyjne ma 105 stron ,dużo lepszą stronę edytorską i merytoryczną i kosztuje 19,90zł
Grzebiuszka"

Tylko nigdzie nie można go kupić (poza redakcją). Rozumiem że osoba zwiazana z redakcją innego pisma" będzie go chwalić, ale czy merytorycznie " artykuł o I/1 jet naprawdę lepszy w Inforcie" od tego w Fortecy" ?????

U mnie kosztowalo 42 zl wiec nie kupilem"

Hospody pomyłuj, gdzie ??????
Napisano
BTW:
Tylko czemu jest taka droga?"

ZUS (obowiązkowy, płacę choc nie chcę) miesięcznie 750 PLN x 6 miesięcy 4,5 tyś. : 900 egz. = 5 PLN w każdym egzemplarzu (a w tym są też egz. obowiązkowe biblioteczne bezpłatne). Ot i cała tajemnica.
Napisano
chciaż ostatnio forteca jest droga to ja będe kupował ze bezwzględu na cenę bo uważam że forteca jest świetna merytorycznie.
Napisano
Grzecznie i grzesznie zapytam o jakim inny czasopismie toczy się pisanina ? jak można to dajcie info ... dziekuje.
Napisano
Odnośnie meritum czyli zapytania - już jest, w poniedziałek winna być w księgarni Odkrywcy" między innymi.

A co w środku - z tematyki I i II wojny opisano tutaj:

http://www.dws.org.pl/viewtopic.php?p=228459#228459

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie