Skocz do zawartości

Kocham szkole :D

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jeste juz w klasie maturalnej i przez te cztery lata nic wsumie cikawego kumple mi nie przyniesli a to sa hanysi czyli ze sląskich wiosek i oczywiscie poinformowalem ich w pierweszej klasie ze militariami sie interesuje, lecz dzisiaj zostalem mile zaskoczony:) Najpierw jeden kolega podszedl do mnie i mowi ze noz znalaz w pochwie i pyta sie czy chce ja odpowiadam no pewnie dawaj a ten bach z pleckaka takiego oto austryjaka wyjmuje :D Drygi mowi ze bagnet ma ale pordzweialy ja mu na to ok moze byc pokaz co masz a tu kordzik mysliwski, stan slaby ale co tu duzo wymagac:) Kosztowalo mnie to po flaszce za sztuke mysle ze sie oplacalo:)
Pozdrawiam

No kto nie kocha naszej szkoły!1 Ja w szczególności! Bo u mnie w sali historycznej są takie fanty ze głowa boli, między innymi: pepeszka wz41 , vis, hełm polski wz36 zresztą jak nauczyciel da mi foty zrobić to wrzuce na odkrywce ;D

pozdro

• 2 weeks later...
onyx..człowiek uczy się na błędach które najpierw ktoś musi mu wytknąć...takie jest życie ...takze kolego saper17 przyjmij słowa kontruktywnej krytyki ...trochę zle się do tego zabrałeś.....ostrze trzeba było co najwyżej przejechac szczotka drucianą a nie ostrzyc na szlifierce:)....to co jest skorodowane nigdy nie będzie już idealne a temperując coś na siłe to tylko można to zniszczyc......patyna też ma swój urok...czym mniej ingerencji tym lepiej..
pzdr Chinczyk

Witam
Rekojesc byla spruchniala ropadla sie:/ A co do oszcza to nie bylo ono czyszczone szlifierka tylko szczotka druciana ale na wiartarce tam nic nie jest zeszlyfowane zgodze sie ze patyna mogla zostac tez zaluje ze to wyczyscilem, ale tak jak mowi chinczyk czlowiek uczy sie na bledach i na przyszlosc bede wiedzial. Sirpiotr tak wymienielem renkojesc bo jak pisalem wczesniej ze byla spruchniala i sie rozpadla :/ to wydaje mi sie ze lepiej wyglada z renkojescia niz bez...
Pozdrawiam
Saper

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie