Skocz do zawartości

BZURA 2006 - 17 IX 2006 - podsumowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 276
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
megakura mam nakrecone jak katek przy goriunowie stawi ago do gory w wali dluga serie w nadlatujacy samolot... suer scena.
okaul- zaparszamy do współpracy z ciemną stroną.. mamy upracowany efekt ostrzalu karabinowego na ziemi a takze wybuchy bomb i to raczej bezpieczne...dla smolotu

Okejos -> to spotkamy sie na mailu, czemuż by nie polatać dla Luftwaffe? Ale to raczej na przyszły rok... jeszcze tylko Serokomla i zaczynam wracać do Czech. No chyba ze macie jakis pomysł... I bardzo jestem zainteresowany jakims pozoratorem serii karabinowych, tzn dobrym pomysłem na takowy.

Katek, drrrraaaaniu ;) przestraszyłeś mnie na smierć! Myslałem ze to się mi grat rozsypuje, płótno odrywa etc, a to Ty ze swoim Goriunowem!!! :-))) Niech no ja Cię gdzieś na namierzę... od tej pory wszystkie Goriunowy będę wgniatał kołami do ziemi, może na Ciebie trafię ;-) (ale fakt - brzmiało to na górze jakby sie coś darło ;-). Przynajmniej ktoś wykazał się zaskokiem - i jak zobaczył wraży samolot to mu przywalił bez zastanowienia. Muszę miec ten film...

MAG i d007 dzięki za fotki, już ściągniete i zachowane.

Pozdrawiam

K

Hmmm... jeśli ktoś myśli, że tą waleczną sanitariuszką była moja żona, czyli dziewczyna ze zdjęć Yamy, to się myli.
Ona nosiła granatową spódnicę i nie została wzięta do niewoli bo... widząc atakujących Niemców i ostatnich Polaków, którzy się przebili uciekła :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie