Skocz do zawartości

Ma ktos???

Gość Ja

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Ma ktos moze do odsprzedania mp40, w stanie wskazujacym na spozycie przez rdze - czyli niezly wykopek. Jak tak dajcie znac!!!
Napisano
ja mam , z kompletem amunicji i chętnie sie go pozbęde bo w Werwolfie odchodze na emeryturę , ma jeszcze oryginalne smary
Napisano
Dobra zarty zartami ale tak naprawde cos konkretnie mowcie panowie bo jak narazie widze to na tym forum grasuje ekipa wysmiewcow i madrali ktorzy wiele komentuja a tak naprawde niczym konkretnym pochwalic sie nie moga. Narazie!!!!!
Napisano
Witam,
kolego sympatyczna J" : Masz to nieszczęście że na twój post odpowiedzieli akurat ci poważniejsi , czyli tacy co podali ci adres strony gdzie możesz sobie kupić taką piękną zabawkę .... Ja jako człowiek o radosnym usposobieniu zaśmiałem się radośnie po przeczytaniu twojego posta i olałem go bo jest co najmniej kretyński ( gość który się ogłasza że chce nielegalnie kupić broń nie może być traktowany poważnie, chyba przyznasz mi rację :-))))

PZDR mądrala prześmiewca PATRON
Napisano
A czy tobie sie wydaje że nawet jak ktoś będzie miał na stanie iezły wykopek mp 40" to się będzie z tym objeżdżał jak z cyrkiem? Po za tym to forum to nie Agencja Mienia Wojskowego. A potem się dziwić że nas wyzywają od hurtowników mafii i innych rozrywkowiczów. Zanim zadasz pytanie odpowiednio je sformułuj - jakie pytanie - taka odpowiedź. Poza tym nie wiem czy ktoś poważnie wziął cię pod uwagę patrząc na twoj adres mailowy.
Napisano
Witam, troche mi przykro ze kolega sie sugeruje moim adresem mailowym, mam troche wiecej fantazji do wymyslania nickow czy adresow mailowych niz tylko inicjaly, durne przekrecanie nazw historycznych czy a zreszta poco sie tlumaczyc... Ok co do zakupu broni palnej ktora tak panowie sugerujecie to napewno nie szukalbym go na forum gdzie wszyscy boja sie nawet o tym wspominac. Ok koniec tych dyskusji nie majacych zadnego pozytku w mojej sprawie. Pozdrawiam serdecznie wszystkich kolekcjonerow odkrywcow posiadajacych tylko legalne :))) wykopki!!!
Napisano
POWAŻNIE...... ja mam mp40 proponuje wymianę ja dam mp40, a pan da mi tą listę imienną poszukiwaczy u których będą w najbliższym czasie planowane przeszukania. okey.
Napisano

Ja mam skitrane kilka mauserków całkiem niezły stan ( znałazłem w smarze ) a do tego dwie skrzynki ammo , kilka granatów po dziadku w świątecznym ubraniu.. dwa tygrysy i cztery visy...
czekam na wizytę :)
Napisano
Do wszystkich super madrych"
Jak sie czlowiek pyta ze chce kupic mp 40 po 60 latach
w ziemi to dlaczego uwazacie ze to jest cos sztrasznego???
Po pierwsze to juz nie jest rzecz ktora jest niebezpieczna,
zreszta moze byc pozbawiona cech uzytkowych.
Moglibyscie pisac bardziej rzeczowe posty.
Czasem wydaje mi sie ze w wiekszosci dzieci tu pisuja.

Napisano
tak kbpk masz racje, pisuja tutaj dzieci czego wlasnie dales dowodow.
Dowod okrutnego braku rozeznania (co jest zreszta przypisane i przynalezne dzieciom) w panujacych w RPomrocznej schematach myslowych ludzi kreujacych swiat przepisow, nakazow i zakazow.
I tych wszystkich dla ktorych wlasnie wykopany po 60 latach zgnily mp40 stanowi argument dla podniesienia statystyki wykrywalnosci jakze groznych zaopatrezeniowcow zorganizowanych grup przestepczych.
Ot taki nasz polski, swojski swiatek.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie