KRASNALEK Napisano 20 Grudzień 2012 Napisano 20 Grudzień 2012 ech taaaka cisza w temacie a pytanie samo się ciśnie czeluść" co nowego... żyjesz ?
czeluść Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Oczywiście, że jestem. A cisza … Tak, czasami trzeba trochę poobserwować. Ale do rzeczy1. Przy okazji budowy drogi utwardzono dojazdy do Bismarca od strony północnej (równoległa) oraz odbudowano drogę gminną do Labolatorium. 14. 11.2012 o godz 11 widziano pod „labolatorium” pojazd wojskowy – busa 2. Co dotyczy badań georadarem, to doszły informacje, że także inne osoby przebadały miejsce wskazane wcześniej w opisie (blok kamienny - punkt na rys.). Wynikiem odczytu był obraz odbicia widoczny nad punktem do głębokości 1,5 m. Poniżej tej głębokości brak odczytu – czarne pole. Powstaje pytanie – co – jaka gęstość materiału nie pozwoliła na odczyt poniżej. Czy to płyta ołowiana, promieniowanie . ...(?). Zakres georadaru 30 m. Zainteresowanie tym miejscem potwierdzili także archeolodzy z Elbląga. Nie wiem tylko kogo reprezentowała grupa badaczy (?) w dniu 9.11.2012. W składzie : Samochód dowodzenia, samochód ciężarowy techniczny i samochód ciężarowy z plandeką.
sidi Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Czeluść czytając te wszystkie twoje idiotyzmy mam nie odparte wrażenie że ten typ z linku ma coś wspólnego z tobą ;-) http://www.youtube.com/results?search_query=dariusz+kwiecie%C5%84&page=1
czeluść Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Nie znam gościa, ale może ma lepsze źródła informacji.Sidi - idiotów poszukaj w rodzinie, tak na marginesie.
sidi Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Czeluść napisałem tylko że mojej opinii piszesz idiotyzmy a nie jesteś idiotą ! co stanowi znaczną różnicę ;-) więc nie wiem dlaczego to tak bardzo odebrałeś jako osobistą uwagę na temat twojego intelektu ;-)
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2012 Napisano 21 Grudzień 2012 Tak czy inaczej zapraszam do:Erich Koch cz.2http://www.odkrywca.pl/erich-koch-cz-2,712906.html#712906Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:30 21-12-2012
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.