KRASNALEK Napisano 20 Grudzień 2012 Share Napisano 20 Grudzień 2012 ech taaaka cisza w temacie a pytanie samo się ciśnie czeluść" co nowego... żyjesz ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Oczywiście, że jestem. A cisza … Tak, czasami trzeba trochę poobserwować. Ale do rzeczy1. Przy okazji budowy drogi utwardzono dojazdy do Bismarca od strony północnej (równoległa) oraz odbudowano drogę gminną do Labolatorium. 14. 11.2012 o godz 11 widziano pod „labolatorium” pojazd wojskowy – busa 2. Co dotyczy badań georadarem, to doszły informacje, że także inne osoby przebadały miejsce wskazane wcześniej w opisie (blok kamienny - punkt na rys.). Wynikiem odczytu był obraz odbicia widoczny nad punktem do głębokości 1,5 m. Poniżej tej głębokości brak odczytu – czarne pole. Powstaje pytanie – co – jaka gęstość materiału nie pozwoliła na odczyt poniżej. Czy to płyta ołowiana, promieniowanie . ...(?). Zakres georadaru 30 m. Zainteresowanie tym miejscem potwierdzili także archeolodzy z Elbląga. Nie wiem tylko kogo reprezentowała grupa badaczy (?) w dniu 9.11.2012. W składzie : Samochód dowodzenia, samochód ciężarowy techniczny i samochód ciężarowy z plandeką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Czeluść czytając te wszystkie twoje idiotyzmy mam nie odparte wrażenie że ten typ z linku ma coś wspólnego z tobą ;-) http://www.youtube.com/results?search_query=dariusz+kwiecie%C5%84&page=1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeluść Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Nie znam gościa, ale może ma lepsze źródła informacji.Sidi - idiotów poszukaj w rodzinie, tak na marginesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidi Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Czeluść napisałem tylko że mojej opinii piszesz idiotyzmy a nie jesteś idiotą ! co stanowi znaczną różnicę ;-) więc nie wiem dlaczego to tak bardzo odebrałeś jako osobistą uwagę na temat twojego intelektu ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2012 Share Napisano 21 Grudzień 2012 Tak czy inaczej zapraszam do:Erich Koch cz.2http://www.odkrywca.pl/erich-koch-cz-2,712906.html#712906Post został zmieniony ostatnio przez moderatora Czlowieksniegu 15:30 21-12-2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.