elektrit1 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 Nie znam akurat tego forum,więc nie wiem jak zaznaczyć aby mnie logowało automatycznie przy kazdej wizycie.Fora oparte o phpBB to oferują,to też? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 A ja proponuje też od razu oprócz automatycznego logowania - opcję katapulty - automatycznego bana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Acer nie badz taki brutalny :PCzy te automatyczne logowanie jest tak wazna i konieczna sprawa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elektrit1 Napisano 28 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 28 Sierpień 2006 lubisz za każdym razem,jak wchodzisz na forum wpisywać nick i hasło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 nie lubiePoprostu mam zaznaczone w explorerze zeby mi hasla pamietal i pamieta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michal7589 Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Najprostrzym rozwiązaniem jest ustawienie opcji zapamiętania hasła woytas ma racje i ja sam tak robie dotego na Firefoxie!Narzędzia -> Opcje -> Prywatność -> Hasła i gotowe schemat do Mozilla Firefox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QB@ Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 a wie ktoś jak zrobić żeby sie automatycznie logowalo w internecie eksplorerze ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.