Skocz do zawartości

Na Allegro sprzedają fort

jacenty2004

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.allegro.pl/item123242579_26_ha_zabytkowe_fortyfikacje_wojskowe.html - Okazuje się ,że nawet na czymś takim jest dobre przebicie kupiony za 200 000, a niedługo potem ma wartość 1200 000 :)
Napisano
Paranoja, chociarz może ma to i swoje plusy, oczywiście zależy to od nowego właściciela i jego funduszy. No i podejścia do tego obiektu.
Pozdrawiam
Napisano
Poprzedni właściciel (podobno z Krakowa) widocznie nie bardzo był zainteresowany samym obiektem jako takim .Raczej chodziło jak widać o... zł. :) Ciekaw jestem co o tym sądzi konsarwator zabytków ,bo jak na razie forcik sobie niszczeje ,ale jak widać jego wartość rośnie z dnia na dzień :)
Napisano
Fort jest strasznie drogi:) ale jaki tajemniczy, można zarobic:) postawić troche czołgów, otworzyć restauracje, jakis klub jezzowy, no i BIZNES:):) czy ktos potrzebuje czołg?? zapraszam do mnie na moje posty:):) CZOłG:)
Napisano
Kupił bym ale kurde gdzieś mi się zapodziały drobne a chyba z 100 000 000 000 zł nikt nie będzie miał wydać- ;P no trudno

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie