Tominew Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2006 Witam wszystkich!!!Dziś po południu wybraliśmy się ze znajomym do jednego z lasków w Warszawie ,na teścik wykrywacza,żeby go sprawdzic jak działa w mocno zaśmieconym terenie. Itakie oto fanty wyskoczyły! Oczywiście to nie wszystko. Na zdjęciu znajdują sie wybrane przedmioty,poza nimi wyszły :- 25 sztuk Polskiej amunicji do Mausera- łuska od Iła- łuska od radzieckiej rusznicy- Cały nabój lotniczy- łuska od działka p-panc kal .45mm- i orzełak z polskiej czapki,, kurlica''I to wszystko z Centrum Warszawy, niedowiary!P.S. Czy wiecie co to za kordzik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tominew Napisano 20 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 20 Sierpień 2006 ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Witam.dawaj dalej.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benny Hill Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Lasek w CENMTRUM Warszawy? Urodzilem sie wtym miescie i mieszkalem 30 lat, ale o lasku w CENTRUM jakos nie slyszalem ;-)Calkiem fajne fanty.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KacperW. Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Działo się, działo w Warszawie naszej :] . Gratulacjepozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mauser29 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Centrum Warszawy to jak widać pojęcie względne... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Darek419 Napisano 20 Sierpień 2006 Share Napisano 20 Sierpień 2006 Lasek na Kole,w Młocinach,Bródnie, w Wesołej,to rzeczywiście ścisłe centrum.pozdro i gratuluje skąd by to nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jadzia Napisano 21 Sierpień 2006 Share Napisano 21 Sierpień 2006 Tomi farciarzu zadziwiasz mnie, chyba już nigdy sie nie przyzwyczaje do tego Twojego szczęścia:)pozdroJadzia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tr Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 witam:)ja biegam jak na razie tylko po laskach warszawy ale te fanty sa godne uznania.moze kiedys razem pogrzebiemy?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kocur Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 Tia ... z centrum Warszawy .....Po prostu był nalot na Kole i typ w pośpiechu kitrał fanty. Jak uciekał wypadły mu z torby a sprytny Tominew złapał i teraz ściemnia ...Nie można powiedzieć od razu, że to nie z Centrum tylko z Woli ? Chyba że sprzątali akurat w Muzeum WP i wywalili to i owo ....;-)Pozdro ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Sierpień 2006 Share Napisano 22 Sierpień 2006 panowie no nie obdzierajcie odraz Tominewa ze skóry-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wulfgar Napisano 23 Sierpień 2006 Share Napisano 23 Sierpień 2006 Ewentualnie z Giełdy w Modlinie. jeszcze trochę a niektorzy cos nawet spod Pałacu kultury wyciągną. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 24 Sierpień 2006 Share Napisano 24 Sierpień 2006 Mnie tez wmawiano że to co pokazuje znalezione na złomie to wykopałem i przyniosłem na złom aby zrobić fotke –powodzenia w ferowaniu wyroków-teraz to już pisze że wykopałem nawet jak znajde na złomie żebyście się lepiej czuli-hehe- czasami prawda nie ma znaczenia -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.