huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 miś 1 -przykro mi z tego powodu naprawde-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 2 Wrzesień 2006 Share Napisano 2 Wrzesień 2006 sory- miś 1 zapomniałem dodać że jak byś sie trzymał tego forum a nie konkurencyjnych -to może nie miał byś problemu z fotkami-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 2 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 2 Wrzesień 2006 Witam, Panowie i jak tam magnesy, czy już uzbrojeni jestescie na jesienne wypady?:) dajcie znac jak będziecie już gotowi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 3 Wrzesień 2006 Share Napisano 3 Wrzesień 2006 Już magnesa mam teraz musze skitrać gdzieś obejme:Ppozdrawiam:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Młody Piotrek_k, dajesz czadu, masz już magnes, teraz ostra jazda na całego, a obejme zrobi ci mechanik w Prudniku, już zrobił dla mnie 3 , zna się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Mógłbyś mi dać namiary na tego mechanika? już wysłałem Ci maila :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 5 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 5 Wrzesień 2006 mechyanik ,jesli chcesz się do niego dostać to tylko do mnie musisz się wybrac, to pojedziemy i ci zrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
admin Napisano 5 Wrzesień 2006 Share Napisano 5 Wrzesień 2006 Jako że wątek stał się stricte towarzyski przeniosę go do odpowiedniego działu.Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 ok Admin:) Rób co chcesz:) Czołgiem" Bracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 18 Październik 2006 Share Napisano 18 Październik 2006 vojtaz, przez Twoje gadulstwo niedługo o tym stawie będzie wiedzieć cała Polska. Już jakiś pismak z NTO wyczaił ten posthttp://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20061016/AKTUALNOSCI/61016019/-1/archiwum i tylko patrzeć jak inne gazety przedrukują ten artykuł Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sylwester/Fidest Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 to po zawodach.... lepiej ryc samemu a jak sie cos znajdzie wykopac i dopiero zawiadomic innych zeby z zazdrosci padli... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Październik 2006 Share Napisano 26 Październik 2006 vojtaz2 Twoje imie i nazwisko powinno tam widniec a nie lesniczego:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuba321 Napisano 27 Październik 2006 Share Napisano 27 Październik 2006 He he ubawiłem się nieźle czytając powyższe posty :] Mam nadzieję że mnie czołgi będą omijać. Ostatnio trafiła mi się pewna ciekawa ludowa opowiastka okolicznej wioski. Jak będą fanty ( akurat złom po II wojence, działka, elementy broni, pojazdów ) to zdjęcia zamieszczę dopiero jak je upłynnię :]....CirrusCX Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 19 Październik 2007 Share Napisano 19 Październik 2007 Jestem już zalogowany...chciałbym si dowiedziec czy łatwo jest wydobycie z wody czegoś ciężkiego np. 12kg żelastwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic112 Napisano 19 Kwiecień 2009 Share Napisano 19 Kwiecień 2009 Pozwolę sobie odświeżyć wątek i zapytam jak się ma sprawa wydobycia potwora, czy ktoś w końcu podjął się tego zadania? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 20 Kwiecień 2009 Share Napisano 20 Kwiecień 2009 Oj, Ty chyba Odkrywcy nie kupujesz. Także w NTO był o tym artykuł:http://www.nto.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20070417/POWIAT11/70417011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anty-szkodnik przysypywacz Napisano 22 Kwiecień 2009 Share Napisano 22 Kwiecień 2009 miś 1 - proszę tylko o jedno, jeżeli to fotki z Grudziądza to starczy tych fotek i informacji. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.