vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Witam jestem tu nowy, a więc opowiem o jednej rzeczy, wiem gdzie jest czołg./od pewnego czasu , i już chyba to miała zostac wielka legenda, ale okazuje się że dziś mój sąsiad nurkował, dotykał, widział, pokrywe, właz do czołgu, oraz reszte maszyny, jest to dośc głebokie miejsce, po prostu szukam ludzi z odwagą i sprzetem, od wiosny za pomoca magnesu neodymowego, z tego satu wytargałem mnustwo niemieckiego i ruskiego uzbrojenia, trapiło mnie jedno miejsce od którego było cięzko oderwac magnes, dziś już wiem, wiem też ze nie jest to bajka mieszkanców. Wiecej informacji na temat tego miejsca, i umówienia się na wyciągniecie chociaż połowy;-) piszcie na dredy88@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Witam!Już do Ciebie piszę! :]Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 ja juz napisalem:P bylem szybszy warsiu:D hehe, ciekawe co z tego bedzie?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Gdzieś w miesięczniku Nurkowanie widziałem fotki T -34/85 bardzo dobra przejrzystość wody i nurków którzy się fotografowali na nim może to to. a może ktoś Warsowi robi numer hehe-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowotny Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Opowieści dziwnej treści :))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 huk 100 wiesz jak nie wiesz?:D a moze ktos se robi jaja[?] pozyjemy zobaczymy, a tak swoja droga vojtaz2 moze jakies fotki ciepniesz np. tego co neodymkiem wyciagles?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Suchy ss. Szybszy, wcale nie znaczy lepszy/skuteczniejszy. ;]Zobaczymy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 :P to zes mnie zdolowal:( a myslalem z bede leprzy:P a tak na powaznie to swiete slowa warsiu:] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek_k Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Jeżeli to nie jest wkręt [w co nie wierze] to vojtaz2 powinien jeszcze napisać i może podać miejsce przynjamniej zbliżonepozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Oto jedna fotka, reszte na meila wyslę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 jeszcze jedna fotka, Woj Opolskie, 4 km od granicy, były kamieniołom z 1840, zalany wodą!! dobre śmietnisko, na śmieci z pola walki. Pozdraiwam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 No jeszcze dodam jedną fotkę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 no i szczena mi opadła!!!!!!1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 czemu szczena Ci opadla??no no widze ze temacik sie rozkreca;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 bo myślałem że vojtaz2 sie nie odezwie-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Oto dowody złomowiska w tym stawie, działam 7cm na 4 cm, magnesem neodymowym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Uwaga to nie ściema, naprawde poszukuję ludzi do akcji, sprawdziłem te miejsce dokładnie, dziś było nurkowanie w tym syfie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 cos tam z przybliżenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Lufa z mg 34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Spust z DTM, być możliwe z czołgu t34 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 powodzenia życzę- daj znać no forum o efektach -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 19 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 19 Sierpień 2006 Oto ostatnia fotka do pochwalenia się na dziś, myśle że teraz mnie nie będziecie brac za Jajcarza. Szukam poważnych ludzi do wspólpracy!! POZDRAWIAM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wars98 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 Vojtaz2. Mam nadzieję, że się dogadamy. ;)Odpowiedź poszła już do Ciebie!Pozdrawiamwars98 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 bije sie w piersi i zwracam honor-pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 19 Sierpień 2006 Share Napisano 19 Sierpień 2006 no tak fotki mowia same za siebie, jezeli ktos z woj. Śląskiego bedzie sie tam zabieral aby pomuc koledze i bedzie mial wolne miejsce to niech da znac bo takze bym sie zabral:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.