Skocz do zawartości

CZOŁG

vojtaz2

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam jestem tu nowy, a więc opowiem o jednej rzeczy, wiem gdzie jest czołg./

od pewnego czasu , i już chyba to miała zostac wielka legenda, ale okazuje się że dziś mój sąsiad nurkował, dotykał, widział, pokrywe, właz do czołgu, oraz reszte maszyny, jest to dośc głebokie miejsce, po prostu szukam ludzi z odwagą i sprzetem, od wiosny za pomoca magnesu neodymowego, z tego satu wytargałem mnustwo niemieckiego i ruskiego uzbrojenia, trapiło mnie jedno miejsce od którego było cięzko oderwac magnes, dziś już wiem, wiem też ze nie jest to bajka mieszkanców. Wiecej informacji na temat tego miejsca, i umówienia się na wyciągniecie chociaż połowy;-) piszcie na dredy88@wp.pl
  • Odpowiedzi 266
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Gdzieś w miesięczniku Nurkowanie widziałem fotki T -34/85 bardzo dobra przejrzystość wody i nurków którzy się fotografowali na nim może to to. a może ktoś Warsowi robi numer hehe-pozdro
Napisano
huk 100 wiesz jak nie wiesz?:D a moze ktos se robi jaja[?] pozyjemy zobaczymy, a tak swoja droga vojtaz2 moze jakies fotki ciepniesz np. tego co neodymkiem wyciagles?
pzdr.
Dawid
Napisano

jeszcze jedna fotka, Woj Opolskie, 4 km od granicy, były kamieniołom z 1840, zalany wodą!! dobre śmietnisko, na śmieci z pola walki. Pozdraiwam

Napisano

Oto ostatnia fotka do pochwalenia się na dziś, myśle że teraz mnie nie będziecie brac za Jajcarza. Szukam poważnych ludzi do wspólpracy!! POZDRAWIAM

Napisano
no tak fotki mowia same za siebie, jezeli ktos z woj. Śląskiego bedzie sie tam zabieral aby pomuc koledze i bedzie mial wolne miejsce to niech da znac bo takze bym sie zabral:)
pzdr.
Dawid

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie