Bocian Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Napisano 8 Sierpień 2006 Jako że Polsmol z powodu obowiązków i zmiany pracy nie jest w stanie już opiekować się tym działem poszukuję szaleńca, desperata na to jakże zaszczytne stanowisko moderatora. Poniżej krótkie ogłoszenie:Jeżeli jeszcze nigdy nikt Cie nie opluł, nie wyzwał, nie miałes setki wrogów i nie rzucano nożami w Twoją podobiznę przyklejoną do tarczy do rzutek to jest to wymarzona funkcja właśnie dla Ciebie! Nie patrz co może zrobić dla Ciebie Odkrywca ale co Ty możesz zrobić dla swoich wrzodów.Gwarantujemy jak zwykle bezsenność, ślinienie się przy posiłkach, trwałe zmiany w psychice, nerwowe tiki, uczulenie na słowo forum i Internet. Do tego dokładamy gratis wrzody, zgagi, ból głowy i lęki paranoidalne.Jednocześnie bardzo dziękuje polsmolowi za zaangażowanie i podziwiam że wytrzymał w tak wspaniałej atmosferze przyjaźni i ogólnego zrozumienia tyle czasu :)
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Ja jestem szaleńcem więc mogę sięzgłosić :D
acer Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Czasami dobre rezultaty dla sprawy daje przydzielenie obowiązków komuś w ogóle spoza środowiska, niekoniecznie znającej ten dział a może w ogóle spoza forum Odkrywcy - to chyba mogłoby gwarantować dużą bezstronność.
acer Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Dlatego spoza, żeby zapobiec zjawisku starego bagienka i chowu wsobnego".
mf78 Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Uważam że musi to być osoba wykształcona,z dużą kulturą osobistą, bezczelni, aroganccy krzykacze którzy już zdążyli pokazać na tym forum co sobą reprezentują niech sobie od razu dadzą spokój.
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 Ja uważam że powinna to być osoba stanowcza i potrafiąca po męsku załatwiać sprawy.
KRUSZYNA Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 No to i ja zaryzykuję.Zgłaszam swoją kandydaturę.pozdrawiamkruszynaPs.Ewentualny odzew proszę na adres kruszyna662@wp.pl.
okejos Napisano 8 Sierpień 2006 Napisano 8 Sierpień 2006 jak to było w Potopie Sienkiewicza...mongo da kreske, wili drugą akagiemu a okejos oponentów wysadzi..... :DDDDDDDkto czytal i pamieta wie o co chodzi
Hartmann Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 A ja wkleje wierszyk : Jak głosi jedna z historycznych bujd, hen w średniowieczu żył niedobry bardzo PolsmolGnębił poddanych, mocną trzymał straż, z rzadka ku ludziom swoją złą obracał twarz. Leciały krnąbrne głowy – rach ciach ciach, aż w obejściach Polsmolowychzapanował blady strach. Trwałby ten strach po koniec Polsmolowych dni, aż osiedlił się w gminie jakiś Akagi z innej wsi, co wszystkim ludziom w krąg powtarzał tak: „Ej, wy, wy, ludzie, tych pogróżek nie kupujta i choć szaleje Polsmol,wy Polsmola się nie bójta! Ej, wy, wy ludzie, se złym strachem głów nie trujta i choć zabija Polsmol, wy Polsmola się nie bójta! Ej, wy, wy, ludzie, raz się w kupę wziąć spróbujta, niech Polsmolnie gnębi was, wy same zapanujta tu!” jak głosi jedna z średniowiecznych bujd, na białej brzozie czarną nocą dyndał Polsmol,Następcą został ten, co wzniecił bunt, a gdy już poczuł pod nogami mocny grunt, Znowu poleciały Głowy – rach-ciach-ciach, i w obejściach Akagiego nastał jeszcze większy strach, trwałby ten strach po koniec Akagiego dni, aż osiedlił się w gminie jakiś Osobnik z innej wsi, co wszystkim ludziom w krąg powtarzał tak: „Ej, wy, wy, ludzie, tych pogróżek nie kupujta i choć szaleje Akagi, wy Akagiego się nie bójta! Ej, wy, wy ludzie, se złym strachem głów nie trujta i choć zabija Akagi, wy Akagiego się nie bójta! Ej, wy, wy, ludzie, raz się w kupę wziąć spróbujta, niech Akaginie gnębi was, wy same zapanujta tu!” taki z tej bujdy morał można brać, że nie wiadomo, kogo bardziej trza się bać, czy tego Wójta, co na ludzi grzmi, czy tych Osobników z całkiem innej wsi.To zerżnołem i przerobiłem ja - Hart - ku uciesze i wściekłości innych .
akagi Napisano 9 Sierpień 2006 Napisano 9 Sierpień 2006 :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pik78 Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Nie ma chetnych ? A moze chcecie zeby adeszly ciezkie czasy" takze i tutaj ? hehe ?!pik
AKMS Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 W sumie to i ja moge wspomagać tutejszego moderatora :)
acer Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Nie wierzę że Bocian nie wie komu powierzyć panel moda.Myślę, będzie drugi wątek Nadeszły chwile....."
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.