Hindus Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Witam,ponieważ poważnie zastanawiam się nad zakupem, tym razem już skórzanych, a nie parcianych szelek, mam pytanie czy warto zainwestować w te:http://www.allegro.pl/item119896498_repliki_com_niemieckie_szelki_bojowe_wz_39.htmlczy też można kupić je gdzieś indziej w bardziej przystępnej cenie i lepszej jakości?PozdrawiamHindus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Tańsze będą tylko szelki czeskie.Dobre repliki kosztują nawet więcej, do 300zł.Moim zdaniem tych z aukcji nie warto kupować.Przede wszystkim okucia szłyby do wymiany. Do tego nie mam pozytywnych odczuć kiedy patrzę na te szele.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 8 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 8 Sierpień 2006 Rozumiem, że tych od Frankowskiego też byście nie polecali?:http://mundury-historyczne.pl/sklep/product_info.php?cPath=24_32&products_id=93W takim razie skąd wziąć dobre skórzane szele w przyzwoitej cenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klaus BOLS Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 oryginałów szukaj bo nie ma świecie idealnych replikpozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Te szelki ze zdjęcia od franka to najgorsza robota sturma jaką w życiu widziałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mf78 Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Fakt nie są super ,ale mogę się założyc że sam nie masz lepszych.Perfekcyjnych niestety nikt nie robi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Perfekcyjne robi Mischa. Mimo wszystko uważam że mam dużo lepsze niż te ze zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Haki oryginalne, wydłużone oczka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Usunięte czeskie moletowanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 tylny pasek to dokładnie skopiowany oryginał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Tropikalne wykonane od podstaw też mam wstawić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kikifas Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Bardzo ladne.Poprosze o wiecej. Czy mozna sie zapytac ile dales?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Tropiki wrzuce jutro, nie chce mi sie fotek po nocy robić. Łacznie z przesyłką kosztowały mnie 120 zeta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kiler p Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Tak dla formalnosci spytam, bo nie widac tego dokładnie - mizdrą na wierzch ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 No przecież nie licem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Napisano 8 Sierpień 2006 Share Napisano 8 Sierpień 2006 Vilkolaki ,czy te Twoje szelki an zdjeciach sa od Mischy???Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Nie, te szelki to robota innego kumpla. Od Mischy mam dopiero w planach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Obiecane foty szelek parcianych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Haki oryginalne, oczka wydłużone, taśmy pomocnicze z oryginalnej taśmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Oczka przekoszone Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Tylny pasek tez parciany a nie jak w czasem przerabianych czeskich skórzany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Smoczy Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 A gdzie je zdobyles ? ( jesli to nie tajemnica ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Sierpień 2006 Share Napisano 9 Sierpień 2006 Kolega zrobił :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stadler Napisano 8 Kwiecień 2007 Share Napisano 8 Kwiecień 2007 Heh, kawał czasu od wygaśnięcia wątku już minął...Vilkaloki czy Twój Kolega nadal robi takie szelki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 9 Kwiecień 2007 Share Napisano 9 Kwiecień 2007 Owszem robi jak ma czas, właściwą partę i okucia. Niestety te składniki raczej są ciężkie do dostania. Ale całkiem niezłe efekty daje przerobienie czeskich szelek. Ostatnio tez pojawiły się repliki tych szelek wykonane z brytyjskiej wojennej party produkcji Sturma. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.