woytas Napisano 14 Listopad 2006 Napisano 14 Listopad 2006 a tak zakwitla moja mucholowka- teoretyczne tylko w czerwcu kwitnie ale ostatnio ja napaslem przed zima jak byly muszki :)Ma se dobrze... W tle moja reka- ale jest w calosci- potwor mi jej nie zezarl
Szarubek Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 W sierpniu gąsienica zamieniła się w poczwarkę. Wisiała na gałązce do dzisiaj. Już myślałem że nic z niej nie będzie, aż tu nagle poczuł wiosnę...
Szarubek Napisano 19 Grudzień 2006 Napisano 19 Grudzień 2006 ...i wyszedł. Teraz mam problem - czym się taki odżywia, pożyje zapewne kilka tygodni, no i jak tu ochronić go przed kotem!?? A jak przed dziećmi!??Jak rok temu byłem zaskoczony szybkością procesu przepoczwarzenia - zmiana gąsienicy w poczwarkę trwała trzy godziny, po dziesięciu dniach był już dorosły motyl, tak teraz trwało to prawie pół roku.Pozdrawiam - Szarubek
wilzken Napisano 21 Grudzień 2006 Napisano 21 Grudzień 2006 A to jest mój darmozjad". Wabi się... Saper:)
dziki1958 Napisano 24 Marzec 2007 Napisano 24 Marzec 2007 Ja kopie ona poluje - nierozłączna z nas para. Ma półtora roku i jest ułożona lepiej niż niejeden pies. Bardziej gadatliwa niż moja żona. A ludzie mówią że koty są głupie i wredne. To nie prawda, trzeba poprostu umieć się z nimi dogadać. Trafiła do mnie bo jakieś bydlaki wyrzuciły ją w zimę w środku lasu na 15 stopniowym mrozie. Miała wtedy kilka miesięcy i pewnie by nie przeżyła. Uwielbia jazdę samochodem.
BART25 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Przez cały sezon codzień wita mnie ten oto gość.
BART25 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 Zanim przyjdą turyści wpada na stoisko po wafelka z lodów albo oscypka.
BART25 Napisano 25 Marzec 2007 Napisano 25 Marzec 2007 A po pracy kiedy wszystko sprzedane dobrze POSIEDZIEĆ PRZY ŻUBRZE"....
michal7589 Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 Jak wszyscy to wszyscy oto moja przybłęda pies Hasan i kot Heniek!Pozdrowienia dla wszystkich poszukiwaczy-animalsów!
michal7589 Napisano 5 Kwiecień 2007 Napisano 5 Kwiecień 2007 A tu Pan Heniek!Siedzi pod stołem i czeka na swoją dole podczas gdy mój ojciec ćwiartuje świniaka na święta!! : )
MrSmith Napisano 6 Kwiecień 2007 Napisano 6 Kwiecień 2007 To jest BONI. Niestety jest mało groźna. Lubi aportować zębach starą piłkę do koszykówki i kije. Oprócz tego dość wysoko skacze.
Mateusz F Napisano 23 Kwiecień 2007 Napisano 23 Kwiecień 2007 A oto mój Franek - maskotka całego mojego osiedla. Miniatura świni peruwiańskiej. Głupie toto, naiwne i żarłoczne... ale za to sprawia tyle radochy. Ma też swoje sukcesy jako odkrywca" - znalazł 20 zł.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.