Australian Infantryman Napisano 2 Sierpień 2006 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2006 Hehehe, ciekawe, czy w świetle ostatnich wydarzeń na bliskim wschodzie znajdą się w naszym kraju naśladowcy? Przyznam się szczerze, że chyba niedałbym się namówić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hindus Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Prawdę mówiąc nie jestem ekspertem od arwy i broni" powojennej, więc poprosiłbym o podpowiedź co to jednostka jest odtwarzana przez tych ludzi, bo w tym jak rozumiem tkwi żart? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 IV Rzesza Izraelska... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Zbrodniarze i dzieciobójcy... robiący to za przyzwoleniem USA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pik78 Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Australian ,a co wg ciebie to foto przedstawia ? IDF czy pospoilite ruszenie arabskie ? Odtwarza sie w Polsce waffen ss ,to czemu nie ich ?! Vilkaloki bylbym ostrozny w takich zabawach slownych ...pik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 A dlaczego mam być ostrożny? Dostanę żółtą kartkę? A może wyborcza o mnie napisze albo ktoś na mnie doniesie do ambasady Izraela? Jak długo jeszcze świat będzie tolerował ludobójstwo jeśli jest ono dziełem państw wysoko rozwiniętych? Przypomnę tylko że ONZ już raz uznała Izrael za państwo rasistowskie i agresywne. To teznic nie znaczy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Z Libanu katiusze też odpalano nie na wiwat.Dajcie już spokój, w historii współczesnej wszyscy się już obrzucili błotem i kamieniami.Darujcie sobie te rzesze. Nikt nikogo nie przekona, każdy zostaje przy swoim, temat dotyczy rekonstrukcji prawie współczesnej jak widać ze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 2 Sierpień 2006 Share Napisano 2 Sierpień 2006 Może dlatego że rekonstrukcja z nazwy jest HISTORYCZNA. A odtwarzanie współczesnych formacji z trwających konfliktów zawsze będzie budzic emocje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VanZan Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Panowie spokojnie, odtwarzac można wszysko i nikt nikomu tego niezabroni. Osobiście uważam że z historycznego punktu to nawet ciekawy temat bo konflikty bliskowschodnie są pomijane, co innego Vietnam, Grenada, Panama, Irak, ... Krytyke wiadomo zostawmy sobie lub załużmy osobny watek np. Jakie wg was jednostki odttwarzane przez naszych kolegów są nie na miejscu" itd. Na temat żydów lepiej się teraz niewypowiadać bo wiadomo do czego to prowadzi, ale fakt jest faktem że czepiają się np polaków i historii sprzed 60 lat, a sami robią co! Co uważają że są lepsi od innych! Czyżby brali przykład z III Rzeszy? paradoks... Chyba są ślepi, a może mają jakieś komplesk.Mnie ro... np koleś chodzący w mundzurze (jak to nazwał kontrowersyjnej jednostki) SS Galizien, to już jest szczyt... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Jesli ktoś nie może się powstrzymać o osobistych wycieczek to proszę aby relizował je na privie. Posty w konwencji ja mam rację a ty jesteś głupi" itp. będą usuwane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Polsmol jak tniesz to nie tnij wybiórczo bo potem dyskusja traci jakikolwiek sens a niektóre wypowiedzi są wyrwane z kontekstu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
polsmol Napisano 3 Sierpień 2006 Share Napisano 3 Sierpień 2006 Czy teraz lepiej? Mogłeś to napisać na priv. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vilkaloki Napisano 4 Sierpień 2006 Share Napisano 4 Sierpień 2006 Sorry następnym razem dam na priv. Ale teraz super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.