Skocz do zawartości

gra wrzesień 1939

achi18

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam nazywam się Kamil Matuszewski i jestem jednym z współzałożycielem modu do pewnej gry o tematyce wrześniowej i zgłaszam się do zgromadzenia o możliwości pomocy w tym przedsięwzięciu czyli jakiekolwiek zdjęcia i informacje o sprzęcie polskim z tego okresu by było mile widziane ,zamieszczam stronke naszego modu http://wrzesien39.haker.com.pl/ zainteresowanych zapraszam do dyskusji na naszym forum.
Napisano
Nie wiem po co drugi raz ogłaszasz to samo.... próbowałem przekazać Wam jakieś uwagi - mam wrażenie, że zostałem zignorowany.

Pozdrawiam
Krzysiek
Napisano
Proszę wybaczyć ale niewiedziałem gdzie lepiej napisać bo niewiedziałem gdzie będzie jakiś odzew bardzo przepraszam
Napisano
To bardzo fajnie.
Ale czy ktoś z szanownych twórców ma głebsze pojęcie o kampanii wrzesniowej, o II RP nie wspominając.
Bo jak poczytałem to wasze forum to mam duże wątpliwości.
Napisano
Gra niebędzie do kupienia to jest mod a pojęcie o wrześniu mamy bo nawet nam szanowny bolas pomaga to wiecie :D
Napisano
Hahhaha szanowny bolas" własnie spadł ze śmiechu z krzesła jak przeczytał to wyborne zdanie ;)

Postaram się pómóc w miarę czasu i mozliwości ...
Napisano
przepraszamy ale to jest mod do gry w której można naprawde wiele zrobić to wiadomo że niebędzie grafika jak w battlefield 2 czy gdzie ale chyba liczy się też pomysł na niego

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie