achi18 Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 Witam nazywam się Kamil Matuszewski i jestem jednym z współzałożycielem modu do pewnej gry o tematyce wrześniowej i zgłaszam się do zgromadzenia o możliwości pomocy w tym przedsięwzięciu czyli jakiekolwiek zdjęcia i informacje o sprzęcie polskim z tego okresu by było mile widziane ,zamieszczam stronke naszego modu http://wrzesien39.haker.com.pl/ zainteresowanych zapraszam do dyskusji na naszym forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Nie wiem po co drugi raz ogłaszasz to samo.... próbowałem przekazać Wam jakieś uwagi - mam wrażenie, że zostałem zignorowany.PozdrawiamKrzysiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achi18 Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 Proszę wybaczyć ale niewiedziałem gdzie lepiej napisać bo niewiedziałem gdzie będzie jakiś odzew bardzo przepraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Witam, kiedy wyjdzie ta gara i ile bedzie kosztowała? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akagi Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 To bardzo fajnie.Ale czy ktoś z szanownych twórców ma głebsze pojęcie o kampanii wrzesniowej, o II RP nie wspominając.Bo jak poczytałem to wasze forum to mam duże wątpliwości. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achi18 Napisano 30 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2006 Gra niebędzie do kupienia to jest mod a pojęcie o wrześniu mamy bo nawet nam szanowny bolas pomaga to wiecie :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bolas Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Hahhaha szanowny bolas" własnie spadł ze śmiechu z krzesła jak przeczytał to wyborne zdanie ;)Postaram się pómóc w miarę czasu i mozliwości ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 mod??? to znaczy ze za darmo? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Mod to znaczy modyfikacja do pełnej wersji gry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafael31 Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 przyłączam sie do wypowiedzi akagi" jak morzna napisać ze 98k był produkowany w Radomiu i nazwać VIS'a Vist'em? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Horst Napisano 30 Lipiec 2006 Share Napisano 30 Lipiec 2006 Jak patrzę na screeny z tek gry to... z takim poziomem graficznym mogłaby zostać wydana 5 lat temu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
achi18 Napisano 31 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 31 Lipiec 2006 przepraszamy ale to jest mod do gry w której można naprawde wiele zrobić to wiadomo że niebędzie grafika jak w battlefield 2 czy gdzie ale chyba liczy się też pomysł na niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.