d007 Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Królik: Z tego co piszesz to znaczy, że dobrze Ci się wyświetla.A tak na marginesie, to zmień przeglądarkę bo IE to badziew jakich mało. Pozdrawiam d007
Jadzia Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Stronka jest fajna, ale nie mogę zapisać tych fotek, albo inaczej, zapisać mogę, ale nie chcą się otwierac, a print screen tez odmawia:/
Jadzia Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Grba ja wiem jak to się robi, ale problem w tym, że ta opcja odmawia posłuszeństwa, ja używam Mozilli może tu jest problem?pozdroJadzia
Maniek7_2006 Napisano 10 Sierpień 2006 Napisano 10 Sierpień 2006 A jak przełączyć ze zwykłej mapy na satelitarne, bo włączyłem i od razu miałem mapę, wy też tak macie?
idiota Napisano 23 Sierpień 2006 Autor Napisano 23 Sierpień 2006 Jadzia, ja używam mozilli i prinscr działa doskonale. Używam printscr bez alt, czy ctrl.
tetu8 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 jestem ciekawy czemu niektóre tereny są zatajniane. przecierz je widać na google maps.
woytas Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 Na podstawie ustawy o ochrnie informacji nie jawnych- czy jak sier ona tam nazywa.To, ze inni pokazuja nie znaczy zr nasze instytucje panstwowe musza pokazywac
tetu8 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 czyli co mogli by wytoczyć proces google za to że ujawnia tajemnice wojskowe? :)))
6866 Napisano 8 Październik 2006 Napisano 8 Październik 2006 to sa mapki dla rolników związane z dopłatami z ARMR tak mi sie wydaje widziałem mapki działek które ARMR przysłała do szwagra który jest rolnikiem sa takie same.....
jaszcz Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 Mapy sa wyjatkowo stare i tak naprawde nieaktualne. Co ciekawe sa aktualne mapy na innych stronach. Powiedzmy popatrzylem sobie na lotnisko Kamien Slaski. Zdjecia stare. Ale jest nowa strona lotniska i nowe zdjecie. Czyli strona ma charakter dezinformujacy ale chyba tylko polaka bo przeciez jest cala masa sevisow oferujacych przegladanie w czasie realnym.
Kasztan102 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 jaszczDaj linka do stron gdzie obraz z jest pokazywany w czasie rzeczywistym z takim jak na tej stronie zbliżeniem. Chyba nie www.cia.com :Ppzdr. Kasztan102
ZGR Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 jaszczNie mapy a ortofotomapy. Gdybyś się pofatygował na stronę www.geoportal.gov.pl to przeczytałbyś, że te wyjątkowo stare i nieaktualne zdjęcia pochodzą z lat 2002-2005.Więc rzeczywiście wyjątkowo stare ... Chyba piszesz o czymś zupełnie innym.A tak z ciekawości podaj nam choć jeden serwis pokazujący zdjęcia w czasie realnym.
radek66 Napisano 9 Październik 2006 Napisano 9 Październik 2006 mowcie co chcecie dla mnie bomba-jak zwykle zreszta! ;))pozdro radek66
jaszcz Napisano 10 Październik 2006 Napisano 10 Październik 2006 Jest naprawde wiele serwisow roznej masci. Wcisnij spatial technology czy satelite photos real time, itd. Jest tylko jeden problem. Serwisy te sa...platne. I zapewnie chodzi o to ze nie pokazuje sie ich w czasie realnym za darmo.Bylem nawet kilka lat temu na wystawie w Nowym Jorku. Osobiscie rozmawialem nawet z wlascicielem takiej firmy w ktorej mozna zamowic super zdjecia. Jej wlascicielem byl byly soviecki kosmonauta. Pokazal mi probki ktore mial na wystawie. Miedzy innymi mial super Bialy Dom z super detalami. Co ciekawe firma dostarcza zdjecia ze wszystkich krajow. Sa odbiorcy i placa.
rav29 Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 www.geoportal.gov.pl to już dość znane;)zdj. ok ale..nieco stare" np. Rynek w Bielsku Białej to widok sprzed 2-3 lat(sprzed remontu;)dobrze że nie jestem malkontentem bo inaczej znalazłbym coś jeszcze;) a szkoda by było ściemniac taka całkiem zajawkową stronke.. pozdro.
acer Napisano 15 Październik 2006 Napisano 15 Październik 2006 Przydałoby się właśnie real time, kolorowe w większym powiększeniu i ostrości. Ale nigdzie nie ma tego free, nawet tanio podejrzewam kilkaset dolców :(
tetu8 Napisano 27 Styczeń 2007 Napisano 27 Styczeń 2007 czy ktoś wie czy ta strona jest aktualizowana? bo bardzo zależy mi na terenach dęblina.
Tomko Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Google wypusciło coś nowego :)http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=12429Sprobowałem i szczęka opada, szkoda ze nie ma max. zblizenia obszaru ; )
woytas Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 jakos nie chce mi dzialac :(a do googli polecam dodatek panoramio- duzo ciekawych zdjec mozna dodac
w@riat Napisano 6 Luty 2007 Napisano 6 Luty 2007 Fajne. Ciup lepsze od google. Chodź i tak moje okolice są beznadziejnie ukazane.Szkoda ,że obiekty wojskowe są pod cenzurą". Zerknijcie na Twierdze Osowiec :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.