Skocz do zawartości

Mapy lotnicze Polski (google się kryje) :)

idiota

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Królik:

Z tego co piszesz to znaczy, że dobrze Ci się wyświetla.

A tak na marginesie, to zmień przeglądarkę bo IE to badziew jakich mało.

Pozdrawiam
d007
  • Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Stronka jest fajna, ale nie mogę zapisać tych fotek, albo inaczej, zapisać mogę, ale nie chcą się otwierac, a print screen tez odmawia:/
Napisano
Grba ja wiem jak to się robi, ale problem w tym, że ta opcja odmawia posłuszeństwa, ja używam Mozilli może tu jest problem?
pozdro
Jadzia
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Napisano
Na podstawie ustawy o ochrnie informacji nie jawnych- czy jak sier ona tam nazywa.
To, ze inni pokazuja nie znaczy zr nasze instytucje panstwowe musza pokazywac
Napisano
to sa mapki dla rolników związane z dopłatami z ARMR tak mi sie wydaje widziałem mapki działek które ARMR przysłała do szwagra który jest rolnikiem sa takie same.....
Napisano
Mapy sa wyjatkowo stare i tak naprawde nieaktualne. Co ciekawe sa aktualne mapy na innych stronach. Powiedzmy popatrzylem sobie na lotnisko Kamien Slaski. Zdjecia stare. Ale jest nowa strona lotniska i nowe zdjecie. Czyli strona ma charakter dezinformujacy ale chyba tylko polaka bo przeciez jest cala masa sevisow oferujacych przegladanie w czasie realnym.
Napisano
jaszcz
Nie mapy a ortofotomapy. Gdybyś się pofatygował na stronę www.geoportal.gov.pl to przeczytałbyś, że te wyjątkowo stare i nieaktualne zdjęcia pochodzą z lat 2002-2005.
Więc rzeczywiście wyjątkowo stare ... Chyba piszesz o czymś zupełnie innym.
A tak z ciekawości podaj nam choć jeden serwis pokazujący zdjęcia w czasie realnym.
Napisano
Jest naprawde wiele serwisow roznej masci. Wcisnij spatial technology czy satelite photos real time, itd. Jest tylko jeden problem. Serwisy te sa...platne. I zapewnie chodzi o to ze nie pokazuje sie ich w czasie realnym za darmo.Bylem nawet kilka lat temu na wystawie w Nowym Jorku. Osobiscie rozmawialem nawet z wlascicielem takiej firmy w ktorej mozna zamowic super zdjecia. Jej wlascicielem byl byly soviecki kosmonauta. Pokazal mi probki ktore mial na wystawie. Miedzy innymi mial super Bialy Dom z super detalami. Co ciekawe firma dostarcza zdjecia ze wszystkich krajow. Sa odbiorcy i placa.
Napisano
www.geoportal.gov.pl to już dość znane;)zdj. ok ale..nieco stare" np. Rynek w Bielsku Białej to widok sprzed 2-3 lat(sprzed remontu;)dobrze że nie jestem malkontentem bo inaczej znalazłbym coś jeszcze;) a szkoda by było ściemniac taka całkiem zajawkową stronke.. pozdro.
Napisano
Przydałoby się właśnie real time, kolorowe w większym powiększeniu i ostrości. Ale nigdzie nie ma tego free, nawet tanio podejrzewam kilkaset dolców :(
  • 3 months later...
  • 2 weeks later...
Napisano
Google wypusciło coś nowego :)
http://www.pdaclub.pl/view.php?news_id=12429
Sprobowałem i szczęka opada, szkoda ze nie ma max. zblizenia obszaru ; )
Napisano
Fajne. Ciup lepsze od google. Chodź i tak moje okolice są beznadziejnie ukazane.
Szkoda ,że obiekty wojskowe są pod cenzurą". Zerknijcie na Twierdze Osowiec :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie