Gość Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Spox, pewnie złomiarz ją konserwuje.Pozdrawiam
Gość Napisano 13 Listopad 2003 Napisano 13 Listopad 2003 Może dyrektor muzeum rozwieje nasze wątpliwości. Mam nadzieję że nie przestał zaglądzć na forum. Prosimy o informację.
Tankist Napisano 14 Listopad 2003 Napisano 14 Listopad 2003 wypadałoby wreszcie wyjasnic co jest na rzeczy, bo fanty należace do MOB ciągle spoczywają na skupie złomu w Brzezinach zamiast na placu MOB i na pewno nie są tam konserwowane
Gość Napisano 17 Listopad 2003 Napisano 17 Listopad 2003 czytając twój post myślę ze muzeum czeka na zimę--zawierucha zawieja-przyszła zima fantów ni ma
Gość Napisano 18 Listopad 2003 Napisano 18 Listopad 2003 czescja po raz piewrszy na forumhm, z tego co mozna przeczytac to mania szukania wszelakiego kalibru (adekwatne slowo) afer trafila pod strzechy". moze niech ochlona emocje po wylonieniu sie z fal" kocurki i poczekajmy na reszte, jak okreslil pan artur, fantow.aha, moze to jest podyktowane faktem ze woj. swietokrzyskie ostatnio przebija wszystkie rankingi afer w priwislenskim kraju watpliwosci mozna miec zawsze, ale wzajemne zaufanie sie liczy, bo jak wiecie w gospodarce rynkowej wazna jest marka i zaufanie klientow. gorzej jak muzeum straci wiarygodnosc sponsorow i wtedy o wszelkich zardzewialych zlomach" bedziemy tylko slyszec, ze gdzies sa, a nie bedziemy mieli mozliwosci ich ogladac.naturalizowany skarzyszczanin z grodu krzywoustegojacek m.
iglanadon Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 czy ta cisza nie swaiadczy może o tym że nie we wszystkich dziedzinach mamy w Polsce ujemny bilans handlowy ???
Gość Napisano 18 Grudzień 2003 Napisano 18 Grudzień 2003 Tak ta cisza jest dla nas niepokojaca,ale moze dla nie których to na ręke.Panie-kierowniku Arturze może jakiś lekki marketing aby przyciagnąc przyszłych zwiedzjacych.Nawet chocby taki że resztę Pantery bedziemy mogli zwiedzac u zaprzyjażnionego złomiarza--wyciągnoł to niech coś z tego ma.
bjar_1 Napisano 9 Kwiecień 2004 Napisano 9 Kwiecień 2004 Są jakieś nowe informacje odnośnie sprawy Pantery"?
El Camino Napisano 17 Listopad 2005 Napisano 17 Listopad 2005 Minęło półtora roku - trafiła w końcu wieża do MOB czy nie ?
bjar_1 Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Tak dla porządku - część wieży w MOB, styczeń 2007 r.
to17071990 Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 Te cześci (w tym ten element wieży) lezące na kupie jak , g.... w MOB mnie dobijaja , serio.
hOOpOe Napisano 25 Listopad 2007 Napisano 25 Listopad 2007 a jakbym tam poszedl i sobie to wziął to by mnei ktos zauwazył? :P
Kurt Napisano 26 Listopad 2007 Napisano 26 Listopad 2007 myślę że jak wsadzisz w kieszeń to spokojnie możesz przemknąć, tylko zacieraj ślady na śniegu :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.