Zwierzu Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 PikuTygrys" to Skarb!Jego wiedza historyczna i obyczajowa powala na kolana.I wcale nie żartuje.Każdemu życze znajomości z takim człowiekiem.PozdrawiamZwierz
pavelock Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 co racja to racja ,... całkowicie się zgadzam .
bjar_1 Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Tygrys" w akcji.Tygrys Lasów Przysuskich" to tytuł nadany przez nas panu Jankowi z Ruskiego Brodu. Jest on także honorowym członkiem naszej ekipy :) Człowiek-legenda...
revolt Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 panie janku pan się nie boji:) Bjar skontaktuj sie ze mną:)
pavelock Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Jest tylko jedno zasadnicze pytanie . Czy pan Jan chce takiej sławy na tym forum ? Z tego co z nim rozmawiałem to z poprzedniego razu kiedy jego sylwetka ukazała sie w internecie , to nie był zadowolony . Jest to człowiek w odpowiednim juz wieku i pewne rzeczy go drażnią .
pavelock Napisano 31 Lipiec 2006 Napisano 31 Lipiec 2006 Panowie / Dla wszystkich zainteresowanych p.Janek już jest na miejscu i będzie ok.2 tygodni . Macie ochotę to przyjeżdżajcie . Najlepiej na tygodniu bo w wekendy .......
bjar_1 Napisano 1 Sierpień 2006 Napisano 1 Sierpień 2006 Dzięki Pavelock - trzeba będzie się wybrać... A Ty planujesz zawitać do p.Janka?pozdrawiam
pavelock Napisano 2 Sierpień 2006 Napisano 2 Sierpień 2006 Ja jestem u niego codziennie . Cały czas kręcę się po terenie .
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.