hefren Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 wyskoczyło dziś na ugorze. Metal srebrzysty (cynk ? Bo chyba nie srebro :)
liha Napisano 22 Lipiec 2006 Napisano 22 Lipiec 2006 ciekawy drobiazg hefren , ni cholery nie mam pojęcia co to mogło być , zastanawia mnie ten korek, może faktycznie jakiś lek w tym był , z tą trucizną.......a kto ku..wa nosi przy sobie fiolki z trucizną.Niemcy hehehehe to wiem , ale to Niemcy. ale co to jest ten mały dzyndzel z boku , hmmmmm.może to na wode święconą????? nie ma tam jaichś krzyżyków???? , ale teraz gdybam i pisze co mi do głowy wpadnie ,, ciekawa pierdółka.pozdrawiam.liha
hefren Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 wyskoczyło dziś na ugorze. Metal srebrzysty (cynk ? Bo chyba nie srebro :)
hefren Napisano 21 Lipiec 2006 Autor Napisano 21 Lipiec 2006 z jednej srony było zatkane jakby koreczkiem.
sajmon18 Napisano 21 Lipiec 2006 Napisano 21 Lipiec 2006 mnie wygląda na pojemniczek na trucizne ot taka ozdoina fiolka
Kiler Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 To tylko moje luzne skojarzenia, moze to rurka do wsypywania prochu do muszkietu? Z drugiej strony byl skorzany pojemnik z prochem? To sfera domyslow i spekulacji.
hefren Napisano 24 Lipiec 2006 Autor Napisano 24 Lipiec 2006 Rureczka poszła w oliwkę - może jak się pomoczy to coś wyjdzie...
Pytanie
hefren
wyskoczyło dziś na ugorze. Metal srebrzysty (cynk ? Bo chyba nie srebro :)
10 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.