szabel Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Witam.Widzę, że na forum jest kilku zapaleńców.A w terenie nie można jakoś nikogo spotkać.Te złotko" Jarosław-a wygląda mi na denara (około 970-992),jeżeli oczywiście nie fałszywka to gratuluję.Ile ma średnicy ? Jeżeli około 19-20 mm, to prawdopodobnie denar.Pozdr.szabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 W terenie kręci się znacznie więcej ludzi niż kilka lat temu o czym świadczyć mogą choćby nowe dołki w lesie.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szabel Napisano 28 Sierpień 2006 Share Napisano 28 Sierpień 2006 Po mnie prawie śladu nie znajdziecie.Bo wszystko zakopuję.A faktycznie szczególnie na starym Sianowie" pełno dołów.Pozdr.szabel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szabel Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Ciekawostka z testów nowego sprzętu.Medal za zasługi z metalu ze zdobytej armaty"Wojna prusko-francuska 1870-1871. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szabel Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 A to ostatnie sreberko.Po oczyszczeniu, w dobrym stanie.Pozdr.sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Witam:)Od dziś już jestem dostępny i chętnie wybrał bym się gdzieś na pole albo do lasu ,czy jest ktoś chętny ?Pozdrawiam ...J... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szabel Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Panowie.Na forum jestem jeszcze świeży,w terenie odwrotnie.Czy robicie jakieś wewnętrze zloty, spotkania przy piwie czy coś w tym stylu ?Pozdr.sz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 WitamMisie się budzą...chyba jesień idzie..Może w końcu będę miał jakieś wsparcie w boju...;)Na fotce wyciąg z ostatniej rajzy po polach...i przedostatniej...i...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Robimy ale ostatnie spotkanie było zimą. Nieco nam konsolidacja osłabła. Ponoć wojna coś planuje.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 I jeszcze krążek (fi 25) z słusznego kruszcu..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 29 Sierpień 2006 Share Napisano 29 Sierpień 2006 Moniaczek z kantoru w Bernie..hihiPozdrawiamTak na marginesie można by było coś zmontować(z browarkiem)....choćby w lesie...Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 4 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Chwała,uff, jeszcze ylko" gazeta do zrobienia i...pochwalcie się panowie znajdkami łik-endowymi. Może mała relacja. Nie mogłem się wyrwać więc chłonny jestem Waszych opowieści... jeśli to nie ścieśle tajne przez poufne.Niedługo będę miał całą Kompanię Braci (wersja reżyserska)- jak nacieszę oko to przyjmuję zapisy.Tymczasem bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 4 Wrzesień 2006 Share Napisano 4 Wrzesień 2006 Oj wojenka Ty to już tylko poczytać możesz:)Już zapomniałeś jak las pachnie:)Śmietnik już mam wstępnie rozpoznany.Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Chwała,jednak tajne. Nie ma co czytać. Nic to - poczytam jakąś gazetę ha ha...L.: może w czwartek po 16.30?M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Witam Mówisz i masz...Geheim! Co do poczytania to rajza po polach obyła się bez większych przygód (nikt nas nie gonił haha)...czyli wojenka czytania nie będzie ;)L. Co do zapachów zdecydowanie wolę polną czy leśną bryzę niż śmietnikowe wyziewy ,nawet stuletnie :)W sobotę planujemy wypad...jak ktoś ma czas i ochotę to towarzystwo mile widziane :)Pozdrawiam der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Cebuloweeee..pole rośnie wokół mnie!!! ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 W cebulowyyyym ...stanie jest najlepiej mi!!! ;)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Zaplątały się też kamyczki"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Nad gustami się nie dyskutuje derK.Ja wolę innego rodzaju znaleziska, popierdółki mnie nie kręca;)Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Pozdrawiam ...do soboty der K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der K. Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Toż ja nie dyskutuję....wyraziłem tylko swój (subiektywny) pogląd ;) Co do znajdek to jak się nie ma co się lubi ,to się lubi co się ma...czekamy na fotki..Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarosław Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Witam :)Postanowiłem pokazać wam moje znajdki , jeżeli kogoś to nie kręci to niech zmieni hobbi , a tak na marginesie może jakaś wspólna wyprawa za miasto w sobotę co wy na to ?.Pozdrawiam ... J ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 6 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 6 Wrzesień 2006 Chwała,ale licytacja hi hi.Z przyjemnościa się wybiorę gdziekolwiek z Wami jesli tylko niebiosa pozwolą.Swoją drogą - też lubię brzęczącą stronę tego zajęcia ...Bywajcie - M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 6 Wrzesień 2006 Share Napisano 6 Wrzesień 2006 No to się licytujcie chłopcy. Ja jednak chyba zmienię hobbi" na hobby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojna1939 Napisano 7 Wrzesień 2006 Autor Share Napisano 7 Wrzesień 2006 Chwała,nie chodzi o licytację, nie chodzi też o to co kto lubi zbierać, a czego nie... raczej o wzajemny szacunek i koleżeństwo. Porobiły się u nas koterie różne... a przypomnijcie sobie jak to było na początku. Mniemam, że nadal najwyższą wartością naszej znajomości jest znajomość sama w sobie, a nie zazdrość o fanty hi hi...Czy spotkanie rocznicowe robimy w Zaciszu (w 2 klasie (hi hi)? Macie jakieś propozycje co do terminu?W/s soboty odezwę się w piątek (to już jutro!)...Tymczasem bywajcie i zostawiajcie słowa bez kolców.M. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.