Witam! Ostatnio chodząc po lesie natknąłem się na 2 zapalniki. Są duże - z trudem mieszczą się w dłoni. Później postaram się zrobić i wrzucić fotkę, na razie zamieszczam sygnatury jakie na nich znalazłem: - na górnym pierścieniu - 0/15 + C/V - na dolnym pierścieniu - AZ 23 umg 0,15 oraz dah 44 (a na drugim zapalniku mps 44). Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji żelaznej śmierci". Zapalniki zostały przeze mnie zabezpieczone (jeszcze jakieś dziecko by się do tego dobrało - brr...). Wkrótce zajmą się nimi policyjni pirotechnicy, a lasem saperzy (podejrzewam, że jest tam tego dużo, ale to bardzo dużo więcej). :] Pozdrawiam wars98
Pytanie
wars98
Ostatnio chodząc po lesie natknąłem się na 2 zapalniki. Są duże - z trudem mieszczą się w dłoni. Później postaram się zrobić i wrzucić fotkę, na razie zamieszczam sygnatury jakie na nich znalazłem:
- na górnym pierścieniu - 0/15 + C/V
- na dolnym pierścieniu - AZ 23 umg 0,15 oraz dah 44 (a na drugim zapalniku mps 44).
Bardzo proszę o pomoc w identyfikacji żelaznej śmierci".
Zapalniki zostały przeze mnie zabezpieczone (jeszcze jakieś dziecko by się do tego dobrało - brr...). Wkrótce zajmą się nimi policyjni pirotechnicy, a lasem saperzy (podejrzewam, że jest tam tego dużo, ale to bardzo dużo więcej). :]
Pozdrawiam
wars98
15 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.