luger Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 Czy bunkier który kilka razy pojawia się w tym filmie istnieje gdzieś w górach czy był on jedynie atrapą na potrzeby filmu? Nie dość, ze stał w dość dziwnym miejscu to jeszcze ciekawie był wpasowany w jaskinię i nie widać było drzwi (no chyba że wcześniej poszły do huty).Pozdrawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 14 Lipiec 2006 Share Napisano 14 Lipiec 2006 czy to film o UPA co był wczoraj na kinopolska?bo jak tak to bunkier jakby dziwny był dla mnie. od wewnątrz strzelnica miała jakiś taki nietypowy kształt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
luger Napisano 14 Lipiec 2006 Autor Share Napisano 14 Lipiec 2006 Włąśnie o ten film mi chodzijednak nie o wątek UPA a o bunkierek konkretnie.Pozdawiam L. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
a.korbaczewski Napisano 17 Lipiec 2006 Share Napisano 17 Lipiec 2006 nigdy nie widziałem takiej strzelnicy jak w tamtym bunkrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Jakby ktoś miał na dvd i był łaskaw wkleić zdjęcie bunkra z fragmentem otoczenia to spróbuję zidentyfikować obiekt (jeśli jest na podkarpaciu). Oczywiście nie sam, mam paru znajomych siedzących w temacie. Sprawę strzelnicy też by się pewnie dało wyjaśnić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 A ja mam wrażenie że sceny z środka i sceny z zewnątrz bunkra nie muszą dotyczyć jednego obiektu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorik Napisano 20 Lipiec 2006 Share Napisano 20 Lipiec 2006 Panowie sceny z wewnatrz tego pseudo bunkra są zrobione w atelier - czyli w studio i są to dekoracje. Wyobraźcie sobie ekipe filmową z reflektorami, kamerami wewnatrz nawet największego bunkra. Toż to absurd. To widać gołym okiem. Pewnie kręcili w Wytwórni Filmów Fab. we Wrocławiu przy ul. Wystawowej.Za Bieszczady w filmie grają Sudety. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.