Skocz do zawartości

jak czy da sie go jakoś uratować??

VASILI

Rekomendowane odpowiedzi

Witam jak w temacie...
http://www.allegro.pl/item115084446_helm_niemiecki_dla_kolekcjonerow_oryginal_.html
wyglada jak pomalowany srebrzanką.. :( szkoda tych tarczek... da sie jakos jeszcze je uratować?? o ile nie wyczyścił powierzchni do 0 :( (morderca ) :(:(
Pytma poniewaz zastanawiam sie nad jego kupnem....
pzdr.

TAKIEGO EMAILA DOSTAłEM
,,Witam pana serdecznie. W odpowiedzi na pańskie pytanie musze wyjaśnić, że hełm został pomalowany w całości farbą hammerite 065L (farba ta może być stosowana prosto na rdzę, - grunt, podkład i emalia w jednej farbie skracają czas malowania, - tworzy elastyczna powłokę pracującą" z powierzchnią metalu. ) Ta powłoka miała posłużyć jako podkład do oryginalnego kevlaru, lecz potrzebne mi są fundusze i nie dysponuje dostateczną ilością czasu aby dokończyć prace nad hełmem dlatego sprzedaje go po tak okazyjnej cenie.''
WIęC mozliwe ze pod tym arcydziełem malarskim:D :D jest jeszcze oryginalna farba:D

Tom sie uśmiał niemiłosienie :D :D :D buahahahaha. Jacenty2004 widze ,że ,,strzelasz żartami duuuużego kalibru'' :D:D
A serio to czekam na 2 maila bo nie napisał wkońcu czy potraktował szczotką drucianą oryginal farbe czy nie :( jak odpisze to wrzuce emaila
pzdr.

e-mail:

Tak elementy starej farby znajdują się pod powłoką naniesionego podkładu a jeśli chodzi o tarcze to gappa była nawet w dostatecznym stanie lecz były na niej dość widoczne i duże elementy korozji. Natomiast tarcza trzy kolorowa była w całości skorodowane lecz było ją widać ( kontury ).

Ludzie ratujcie ;( może da sie jednak to uratować.. bo aż żal serce ścicka co on z tym zorbił :(

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie