Skocz do zawartości

Tesoro które tesoro mają?????

dol

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Tesoro ktore tesoro mają automatyczne strojenie do gruntu
a ktore manualne i ręczne. Jakie tesoro najlepsze na monetki.
Napisano
Automatyczne dostrojenie ma tylko Lobo SuperTRAQ.
Fabryczne ustawienie mają: Compadre, Silver uMAX, Cibola, Golden uMAX, De Leon.
Manualne ustawienie mają: Vaquero, Tejon, Tiger Shark i Cortes.
Wszystkie Tesoro są świetne na monety.
Napisano
Bandido II uMax nie jest już produkowany. Zastąpił go zasadniczo Vaquero. Natomiast funkcjonalnym poprzednikiem modelu Cibola był Conquistador uMax.
Napisano
Tesoro do tej pory wypuściło ok. 70 modeli, w ręku miałem ok. 60. Z pominiętych może warto jeszcze wymienić Eldorado i Euro Sabre z manualnym dostrojeniem oraz Amigo II z fabrycznym a także Sand Sharka pracującego w Puls - Indukcji.
Napisano
Witam!

Drobne sprostowanie - jako sprzęt zaprojektowany do poszukiwań samorodków, Lobo ST ma automat" wyłącznie w All Metal, czyli w trybie raczej nieużywanym podczas poszukiwania monet. Po przełączeniu w tryb dyskryminacji ma już tylko fabrycznie ustawione dostrojenie do gruntu.

Pozdrawiam

VW
Napisano
Male pytanie,czy Tesoro przygotowuje w najblizszym czasie jakis nowy model.Jeszcze jedno ile lat ma Cortez.
Napisano
Każda firma bezustannie pracuje nad nowymi modelami. Kiedy wyjdzie nowy model wiedzą tylko inżynierowie i menadżerowie Tesoro, ale póki co nie ma przecieków. Cortes jest na rynku ok. 5 lat.
Napisano
Tejon jest ok trzech lat na rynku. Oba wykrywaczesą bardzo dobre. Tejona używam od prawie 1,5 roku i jestem niezmiernie usatysfakcjonowany, kupiłem jeszcze drugiego w wersji brytyjskiej.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie