dol Napisano 5 Lipiec 2006 Autor Napisano 5 Lipiec 2006 Tesoro ktore tesoro mają automatyczne strojenie do gruntu a ktore manualne i ręczne. Jakie tesoro najlepsze na monetki.
Raned Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Automatyczne dostrojenie ma tylko Lobo SuperTRAQ.Fabryczne ustawienie mają: Compadre, Silver uMAX, Cibola, Golden uMAX, De Leon.Manualne ustawienie mają: Vaquero, Tejon, Tiger Shark i Cortes.Wszystkie Tesoro są świetne na monety.
fraktal Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 I Bandido II uMAX ma ręczne! Raned, opuściłeś moją wykrywke! Wrrr...
beaviso Napisano 5 Lipiec 2006 Napisano 5 Lipiec 2006 Bandido II uMax nie jest już produkowany. Zastąpił go zasadniczo Vaquero. Natomiast funkcjonalnym poprzednikiem modelu Cibola był Conquistador uMax.
Raned Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Tesoro do tej pory wypuściło ok. 70 modeli, w ręku miałem ok. 60. Z pominiętych może warto jeszcze wymienić Eldorado i Euro Sabre z manualnym dostrojeniem oraz Amigo II z fabrycznym a także Sand Sharka pracującego w Puls - Indukcji.
VanWorden Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Witam!Drobne sprostowanie - jako sprzęt zaprojektowany do poszukiwań samorodków, Lobo ST ma automat" wyłącznie w All Metal, czyli w trybie raczej nieużywanym podczas poszukiwania monet. Po przełączeniu w tryb dyskryminacji ma już tylko fabrycznie ustawione dostrojenie do gruntu.PozdrawiamVW
anRO Napisano 6 Lipiec 2006 Napisano 6 Lipiec 2006 Male pytanie,czy Tesoro przygotowuje w najblizszym czasie jakis nowy model.Jeszcze jedno ile lat ma Cortez.
Raned Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 Każda firma bezustannie pracuje nad nowymi modelami. Kiedy wyjdzie nowy model wiedzą tylko inżynierowie i menadżerowie Tesoro, ale póki co nie ma przecieków. Cortes jest na rynku ok. 5 lat.
Enes Napisano 8 Lipiec 2006 Napisano 8 Lipiec 2006 A ile lat na tejon i co jest lepsze cortez czy tejon?
Raned Napisano 9 Lipiec 2006 Napisano 9 Lipiec 2006 Tejon jest ok trzech lat na rynku. Oba wykrywaczesą bardzo dobre. Tejona używam od prawie 1,5 roku i jestem niezmiernie usatysfakcjonowany, kupiłem jeszcze drugiego w wersji brytyjskiej.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.