VASILI Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Według mnie to każde nieudane ustawy, przepisy które nie przeszły w europie trafiają do Polski... i w ten sposób Europa robi z nas królika doświadczalnego.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Indian zgadzam się.Ceny obecne nie były by wysokie, gdybyśmy w Polsce zarabiali z 4 razy więcej. Tzn. niektórzy zarabiają, ale nie zdecydowana większość - oni / ja też/ - grosięta".Wtedy było by ok. Niestety dalej kontynuowana jest polityka ceny zachodnie-płace wschodnie.:(Kłócić się o płacę - Nie podoba się to wyp.....j, są inni na twoje miejsce. Firmę se pan załóż. kwadratura koła :(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Indian Chief Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 IRONRAT- mam na myśli nagonke na środowisko ASG, w Polsce to narazie nieśmiałe próby jakiejś ustawy, ale w UK jest to mocno ograniczone. Tydzień temu gliniarze ostrzelali dom bo zauważono kogoś z MP5 w środku. Gun był z tworzywa...Acer- zastanawiam się tylko czasem czy mimo i płace byłyby 4 razy wyższe to czy i tak Polacy nie ściągali by za darmo. Mamy jednak mentalność ciułaczy. I byłoby pewnie-po co płacić jak moge pooszczędzać i kupić 16letnie Audi prawie nie śmigane". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 I owszem ciułać lubimy i ja też.Śmiesznie to brzmi ale nic nigdy nie ściągałem.Zawsze po żydowsku ciułałem każdego zaskórniaka żeby coś kupić. Mentalność starej kutwy tuż orzed trzydziestką ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 Trochę mi to przypomina sytuaccję z ograniczaniem prędkości do 50 km/h - mniej wypadków. Racja, bo wolniej.Rozumując funkcją prostolinową przy prędkości O km/h wypadków nie będzie.I twardo egzekwować. Genialne, prawda ?Tylko doprowadzi to do chaosu.Tak samo z tymi nagrywarkami. Nagle ileś tam milionów ludzi stanie się przestępcami ? Wieczny konflikt teorii z faktami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 1 Lipiec 2006 Share Napisano 1 Lipiec 2006 na nagrywarki sa kupowane i co? to np. sprzedawca jak ja sprzedaje to tez bedzie przestepca??caly ten nasz system jest pop......y:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 oooooooooooooooo Matko Boska , w dupie mam oko Saurona....kolejny durny wymysł . OK OK jestem bandytą bo nagrywam cd , dvd i mam odtwarzacz mp3heheheehehehehhe wiecie , nigdy słowa nie rzekłem złego o Polsce i nie pozwole nikomu (mieszkam w Irlandii),. ale to co te gnojki robią to sie w pale nie mieści , byle zas......niec , kryminalista jest w Sejmie , baaaaaaa był Marszałkiem , a to tylko jeden z wielu. To powiem szczerze bo sie wku..wiłem , a zamknijcie mnie , tylko że teraż możecie mnie cmoknąć w tutkę.Banda złodzieji , sucze syny , a to My ich wybraliśmy.........................ech , ku...wa , żygać sie chce Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
liha Napisano 22 Lipiec 2006 Share Napisano 22 Lipiec 2006 znaczy rzygać...... jak to wszystko jeszcze raz przeczytałem , to mnie szlag trafia..............sk....syny , wstyd mi za nich , jak długą będą lizać dupę Amerykanom , a ja i 130 tysięcy innych Rodaków , muszę zachrzaniać w innym kraju z dala od domu.mam prace w Polsce ...pewnie , zarobie tyle w miesiąc co tutaj w dwa dni (nie chce nikogo urazić , jeśli to zrobiłem , przepraszam) , a codziennie czytam .........no ku.wa złodziej na złodzieju.Co to jest???????????? ja sie ku.wa pytam , zawsze tak będzie czy jak???????a teraz wypale dwie płyty i czekam na list o ekstradycji....... a może pan wicepremier (Pazura jako nikoś był sto razy lepszy od tego przylizanego gnoja po solarium) zrobi jakąś nową blokadę??????? ludzie(jestem wzburzony)to sie musi kiedyś skończyć , ja chce wrócić do Domu , do normalnego kraju.pozdro, przez łzy.liha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aslv Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 Liha ja tez siedze w irlandii i zaczynam sie bac powrotu do kraju bo on kiedys nastapi pewnie dostane ze 20 lat paki bo mam 2 kompy i 3 nagrywarki.!!!!!he he he Swoja droga to ciekawe czy bedzie jakas roznica w karach za nagrywarki cd i dvd?hihihi.Czasami tak mi wstyd za tych palantow w polsce juz w mojej pracy sie smieja(irole)ze w polsce obsadza sie rzadowe stanowiska swoimi krewnymi.liha mam nadzieje ze do naszego powrotu wszystko sie zmieni.Pozdro Liha i trzym sie.aslv@wp.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Lipiec 2006 Share Napisano 23 Lipiec 2006 taa zmieni sie jak ktos z ludu sie wku..i i steroryzuj sejm, naszym krajem rzadza pedaly i bezmozgowe gamonie...ale co zrobic?gowna nie zjesz:/pozdrawiam wszystkich normalnych ludzi:)Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.