Skocz do zawartości

Koniecznie Usiąść Przed Przeczytaniem

IRONRAT

Rekomendowane odpowiedzi

Indian zgadzam się.

Ceny obecne nie były by wysokie, gdybyśmy w Polsce zarabiali z 4 razy więcej. Tzn. niektórzy zarabiają, ale nie zdecydowana większość - oni / ja też/ - grosięta".

Wtedy było by ok. Niestety dalej kontynuowana jest polityka ceny zachodnie-płace wschodnie.

:(

Kłócić się o płacę - Nie podoba się to wyp.....j, są inni na twoje miejsce. Firmę se pan załóż.

kwadratura koła :((

IRONRAT- mam na myśli nagonke na środowisko ASG, w Polsce to narazie nieśmiałe próby jakiejś ustawy, ale w UK jest to mocno ograniczone. Tydzień temu gliniarze ostrzelali dom bo zauważono kogoś z MP5 w środku. Gun był z tworzywa...
Acer- zastanawiam się tylko czasem czy mimo i płace byłyby 4 razy wyższe to czy i tak Polacy nie ściągali by za darmo. Mamy jednak mentalność ciułaczy. I byłoby pewnie-po co płacić jak moge pooszczędzać i kupić 16letnie Audi prawie nie śmigane".

I owszem ciułać lubimy i ja też.

Śmiesznie to brzmi ale nic nigdy nie ściągałem.
Zawsze po żydowsku ciułałem każdego zaskórniaka żeby coś kupić. Mentalność starej kutwy tuż orzed trzydziestką ?

Trochę mi to przypomina sytuaccję z ograniczaniem prędkości do 50 km/h - mniej wypadków. Racja, bo wolniej.
Rozumując funkcją prostolinową przy prędkości O km/h wypadków nie będzie.I twardo egzekwować. Genialne, prawda ?
Tylko doprowadzi to do chaosu.
Tak samo z tymi nagrywarkami. Nagle ileś tam milionów ludzi stanie się przestępcami ?
Wieczny konflikt teorii z faktami.

• 3 weeks later...
oooooooooooooooo Matko Boska , w dupie mam oko Saurona....kolejny durny wymysł . OK OK jestem bandytą bo nagrywam cd , dvd i mam odtwarzacz mp3heheheehehehehhe wiecie , nigdy słowa nie rzekłem złego o Polsce i nie pozwole nikomu (mieszkam w Irlandii),. ale to co te gnojki robią to sie w pale nie mieści , byle zas......niec , kryminalista jest w Sejmie , baaaaaaa był Marszałkiem , a to tylko jeden z wielu. To powiem szczerze bo sie wku..wiłem , a zamknijcie mnie , tylko że teraż możecie mnie cmoknąć w tutkę.Banda złodzieji , sucze syny , a to My ich wybraliśmy.........................ech , ku...wa , żygać sie chce

znaczy rzygać...... jak to wszystko jeszcze raz przeczytałem , to mnie szlag trafia..............sk....syny , wstyd mi za nich , jak długą będą lizać dupę Amerykanom , a ja i 130 tysięcy innych Rodaków , muszę zachrzaniać w innym kraju z dala od domu.mam prace w Polsce ...pewnie , zarobie tyle w miesiąc co tutaj w dwa dni (nie chce nikogo urazić , jeśli to zrobiłem , przepraszam) , a codziennie czytam .........no ku.wa złodziej na złodzieju.Co to jest???????????? ja sie ku.wa pytam , zawsze tak będzie czy jak???????a teraz wypale dwie płyty i czekam na list o ekstradycji....... a może pan wicepremier (Pazura jako nikoś był sto razy lepszy od tego przylizanego gnoja po solarium) zrobi jakąś nową blokadę??????? ludzie(jestem wzburzony)to sie musi kiedyś skończyć , ja chce wrócić do Domu , do normalnego kraju.pozdro, przez łzy.liha

Liha ja tez siedze w irlandii i zaczynam sie bac powrotu do kraju bo on kiedys nastapi pewnie dostane ze 20 lat paki bo mam 2 kompy i 3 nagrywarki.!!!!!he he he Swoja droga to ciekawe czy bedzie jakas roznica w karach za nagrywarki cd i dvd?hihihi.Czasami tak mi wstyd za tych palantow w polsce juz w mojej pracy sie smieja(irole)ze w polsce obsadza sie rzadowe stanowiska swoimi krewnymi.liha mam nadzieje ze do naszego powrotu wszystko sie zmieni.Pozdro Liha i trzym sie.aslv@wp.pl

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie