Łukasz Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Napisano 25 Czerwiec 2006 Witam!Na jednym ze strychów znalazłem taką oto torbę LWP. Wszystko byłoby ok!, ale nie mam zielonego pojęcia do czego mogła pierwotnie służyć. Może jakaś wczesna torba na OP? Proszę o pomoc w identyfikacji!
Łukasz Napisano 25 Czerwiec 2006 Autor Napisano 25 Czerwiec 2006 Sygnaturki. Niestety data nieczytelna... Pozdrawiam, Łukasz
marek123 Napisano 25 Czerwiec 2006 Napisano 25 Czerwiec 2006 tak zgadza sie mialem taka sama tyle,że ze smierdzaca zawartoscia... pozdro Marek
Łukasz Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Witam ponownie!Na maskę p.gaz.?! Oj chyba niekoniecznie... Marek, a oreintujesz się z jakich to cudo lat jest?Pozdrawiam, Łukasz
KRUSZYNA Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Torba od OP-1,na pieczęci KT(kontroli technicznej)jest końcówka rocznika(72).pozdrawiamkruszyna
Łukasz Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 ale zonk nie zwróciłem uwagi na KT. heheDzięki!Pozdrawiam, Łukasz
Kiler Napisano 26 Czerwiec 2006 Napisano 26 Czerwiec 2006 Tez mi chodzilo po glowie ze to na taki gumowy stroj ale nie mailem pewnosci wiec nie pisalem. To na OP1 tzn. na dwu czesciowy?
Pytanie
Łukasz
Witam!
Na jednym ze strychów znalazłem taką oto torbę LWP. Wszystko byłoby ok!, ale nie mam zielonego pojęcia do czego mogła pierwotnie służyć. Może jakaś wczesna torba na OP? Proszę o pomoc w identyfikacji!
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.