perys Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 witam.przypadkowo w lesie trafiłem na najprawdopodobniej na radzieckie stanowisko plot,kilka fantów do identyfikacji bo na militariach to się za bardzo nieznam,dziękuję za pomoc
perys Posted July 3, 2006 Author Posted July 3, 2006 zdj. nr 4, 15szt. w kupie bylo +te dwa elementy,ponadto parenaście metrów taśmy z pociskami 23mm,parę kg lusek,parę-parenaście ton wybuchowego żelastwa różnorakiego kalibru ,i niewiadomo co jeszcze.potrzebuję również planów lotnisk polowych z 2wś .dodam że mieszkam ze 20 km od kostrzynia nad Odrą pozdrawiam
jacenty2004 Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 wygląda to na części lotniczego karabinu maszynowego obsługiwanego przez strzelca.
Łazior Posted July 3, 2006 Posted July 3, 2006 celowniki ze zdjecia 3i4 sa od Szkasa a skrzynka niewiem nie miałem przyjemnosci widziec takiej.Fajny stan jak na wykopki
perys Posted June 24, 2006 Author Posted June 24, 2006 witam.przypadkowo w lesie trafiłem na najprawdopodobniej na radzieckie stanowisko plot,kilka fantów do identyfikacji bo na militariach to się za bardzo nieznam,dziękuję za pomoc
Question
perys
witam.przypadkowo w lesie trafiłem na najprawdopodobniej na radzieckie stanowisko plot,kilka fantów do identyfikacji bo na militariach to się za bardzo nieznam,dziękuję za pomoc
5 answers to this question
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.