perys Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 witam.przypadkowo w lesie trafiłem na najprawdopodobniej na radzieckie stanowisko plot,kilka fantów do identyfikacji bo na militariach to się za bardzo nieznam,dziękuję za pomoc
perys Napisano 3 Lipiec 2006 Autor Napisano 3 Lipiec 2006 zdj. nr 4, 15szt. w kupie bylo +te dwa elementy,ponadto parenaście metrów taśmy z pociskami 23mm,parę kg lusek,parę-parenaście ton wybuchowego żelastwa różnorakiego kalibru ,i niewiadomo co jeszcze.potrzebuję również planów lotnisk polowych z 2wś .dodam że mieszkam ze 20 km od kostrzynia nad Odrą pozdrawiam
jacenty2004 Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 wygląda to na części lotniczego karabinu maszynowego obsługiwanego przez strzelca.
Łazior Napisano 3 Lipiec 2006 Napisano 3 Lipiec 2006 celowniki ze zdjecia 3i4 sa od Szkasa a skrzynka niewiem nie miałem przyjemnosci widziec takiej.Fajny stan jak na wykopki
perys Napisano 24 Czerwiec 2006 Autor Napisano 24 Czerwiec 2006 witam.przypadkowo w lesie trafiłem na najprawdopodobniej na radzieckie stanowisko plot,kilka fantów do identyfikacji bo na militariach to się za bardzo nieznam,dziękuję za pomoc
Pytanie
perys
witam.przypadkowo w lesie trafiłem na najprawdopodobniej na radzieckie stanowisko plot,kilka fantów do identyfikacji bo na militariach to się za bardzo nieznam,dziękuję za pomoc
5 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.