marecki. Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Napisano 21 Czerwiec 2006 szukam tylko potwierdzenia plotki jaka uslyszalem na zlocie w piatek w nocy ze niby odslonilo sie wejscie do czwurki w jugowicach kto to potwierdzi ??pzdr !
TORS-HAMER Napisano 21 Czerwiec 2006 Napisano 21 Czerwiec 2006 Marek, samo nie moglo sie otworzyc ktos je musiel rozkopac sztolnia jest za gleboko .Mam jednak wrazenie ze to plotka, Co do dwojki potrzeba nam zgody od urzedu gorniczego p,Piksa nie moze tego przeskoczyc bez tego zaswiadczenia kopie pisma wsadze ci na mail. poz,T-H.
Peter Napisano 21 Czerwiec 2006 Napisano 21 Czerwiec 2006 Marecki, wpisz czwurka" w Googlu. Ja Cię kiedyś zabiję. Wrrrrrrr.
marecki. Napisano 21 Czerwiec 2006 Autor Napisano 21 Czerwiec 2006 hehehehe stary draniu :):):) obiecujesz juz chyba z gora piec lat !!!!!pozdrawiam Cie !!!!
Bocian Napisano 21 Czerwiec 2006 Napisano 21 Czerwiec 2006 Zapraszam z pogaduchami na chat. Mam strzelać banami na prawo i lewo żeby wszyscy zrozumieli że kończymy juz śmiecenie na forum?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.