Czlowieksniegu Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 TORS-HAMER - z ciekawości. W jaki sposób chciałbyś w przedmiotowych okolicznościach przyrody złożyć przenośnik taśmowy o długości c.a. 300 w jedną stronę ? Bez złośliwości, ale nie wystarczą standardowe przenośniki budowlane ok 12 mb i B 500.
Hartmann Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 Jako iż czasu mam teraz mało i jakoś nie zamierzam bać się bana ,, napiszę to co już dawno chciałem napisać.Czapki z głów przed Tymi , którzy odkopali te rury , szacunek dla Tych , którzy w Sowich zrobili cokolwiek namacalnego i dzieki którym posuneło się cokolwiek do przodu.Co do niejakiego Warsa - kompletnego teoretyka i innych puszących się moje odczucia są proste i nie wymagają bezpośredniego opisu , gdyż składały by się na nie jedynie wyrażenia powszechnie uznane za obraźliwe.Tak to już jest na tym Bożym świecie że są ludeczkowie poczciwi , co to dla idei kopią i cieszą się każdą rurką i banda matołów , ktora wylewa na owych ludeczków gnojówę i drze się przy tym - na gówno komu ta rurka coście ją wykopali , my potrafimy pisać i krzyczeć o rurociągach - tyle że te rurociągi nie istnieją.I tym miłym akcentem kończę.Pozdrawiam Jurka Cerę i innych cierpliwych kopaczy, aha Wars - jak tam z tą kserokopią dyplomu ????
TORS-HAMER Napisano 23 Czerwiec 2006 Napisano 23 Czerwiec 2006 Czlowiek sniegu. Widze ze nie masz w tym temacie wiele do powiedzenia a po twoim poscie szykuje sie nastepna afera. Sa tasmociagi skladane np,przesyp przy zakretach 2,5m do 3,5m,dl,maja swoj naped Zreszta kolego zastosowane byly nie dawno we Wroclawiu podczas budowy pewnego odcinka kanalizacji matoda mikrotunelingowa o czym na pewno nie masz pojecia. Moze ci udziela wskazowek w Urzedzie Miasta Wroclawia jak sobie z tym dalismy rade.Pytaj w dziale kanalizacji. Jeszcze cos chcesz wiedziec.?
rastgold Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Tors-Hamer jesteś super. Masz bardzo zdrowe podejście do sztuki eksploracji.Bierz sprzęt i do roboty.pokaż tym wszystkim dupką,że można coś zrobić.Ci wszyscy kopacze to dyletanci,śmiech na sali.Miej swój honor i pokaż co potrafisz.Jestem z tobą..do końca twego lub mego. POZDROWIENIA dla chłopaków z Głuszycy ( nie przejmójcie się tym Tors-młotkiem i robcie swoj)
LEWY Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Wars, a jak tam Twoja wielka wyprawa po sowiogórskie tajemnice, ta pod medialnym patronatem Warsaw Voice"? Wyruszyliście już czy przygotowania jeszcze trwają? Napisz, cholera, co się dzieje, bo półtorej roku minęło jak z knuta trzasnął, a my tu na prowincji ciągle nic nie wiemy...LEWY
TORS-HAMER Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 Zapraszmy na ogorki. Sezon lada moment!!!
huk 100 Napisano 24 Czerwiec 2006 Napisano 24 Czerwiec 2006 TORS-HAMER -Zostawmy go panowie bez komentarza -pozdro
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.