bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2006 Autor Napisano 17 Czerwiec 2006 Proszę o identyfikację tego czegoś - wymiary jak na zdjęciu, zrobione z blachy stalowej. Na blasze mocna, czarna emalia i coś jakby znaczek (?) zrobiony złotym kolorem...Kompletnie nie mam pojęcia co to może być...
Boruta Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 Może by tak lepszą fotkę? Juz po czyszczeniu.Pozdrawiam
Grand Napisano 22 Czerwiec 2006 Napisano 22 Czerwiec 2006 O.K. Boruta ale koło niedzieli...Ja nie mam aparatu.Musze poczekać na Bjara aż przyjedzie...Pozdrawiam
bjar_1 Napisano 20 Czerwiec 2006 Autor Napisano 20 Czerwiec 2006 Stawiałem podobnie - Zwierzu, myślę że to przypadek...pozdrobjar_1
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2006 Autor Napisano 17 Czerwiec 2006 Proszę o identyfikację tego czegoś - wymiary jak na zdjęciu, zrobione z blachy stalowej. Na blasze mocna, czarna emalia i coś jakby znaczek (?) zrobiony złotym kolorem...Kompletnie nie mam pojęcia co to może być...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2006 Autor Napisano 17 Czerwiec 2006 I druga strona - widoczne zapięcie, szpilki brak.Dodam, że znalezione zostało na pobojowisku z 1945 r.Proszę o pomoc!pzdrbjar_1
Pytanie
bjar_1
Proszę o identyfikację tego czegoś - wymiary jak na zdjęciu, zrobione z blachy stalowej. Na blasze mocna, czarna emalia i coś jakby znaczek (?) zrobiony złotym kolorem...
Kompletnie nie mam pojęcia co to może być...
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.