Grzechotnik Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Jak w temacie albo w weckend? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Niestety pełnię dyżur przeciwpożarowy w Nadleśnictwie :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Aha Czyli mam rozumieć, że kota nie ma to myszy mogą harcować ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 13 Czerwiec 2006 Share Napisano 13 Czerwiec 2006 Heh,Wykrywka przez najbliższe dni w kąt, nie mogę opuścić pobliża Nadleśnictwa. Trudno. Taka praca.Kurna, długi weekend prawie, eh....... nic nie poradzę,muszę spasować.Życzę tłustych dołków Grzechotnik.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vonadamski Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Jaki rejon swietokrzyskiego? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grzechotnik Napisano 14 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Jeszcze nie wiem. Najpewniej coś w okolicy Jędrzejowa, ale mogę się dostosować. Ostatnio macam na ślepo szukając jakiejś nowej ciekawej miejscówki bo tak jest większe miejsce wyrwania interesującego fanta.Pod kątem monetek mam namierzony stary dwór który był w 1914 roku a już na mapach z 1936 nie po nim śladu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
acer Napisano 14 Czerwiec 2006 Share Napisano 14 Czerwiec 2006 Dwory powiadasz......hmWarto pomyśleć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Peter Napisano 23 Czerwiec 2006 Share Napisano 23 Czerwiec 2006 Panie Hrabio, a może by tak Iłża (ale dopiero sierpień). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 No ja się wybieram jutro na kilka godzin w północno-wschodnie lasy koło Końskich .pozdr.Pavelock Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pavelock Napisano 22 Grudzień 2006 Share Napisano 22 Grudzień 2006 Sorry , dopiero teraz zauważyłem że to nie o te święta chodzi. Pół roku spóźnienia , ale rzeczywiście jutro jadę w Lasy Przysuskie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.