obert8 Napisano 7 Wrzesień 2006 Napisano 7 Wrzesień 2006 efes co sie nie odzywasz moze jakies spotkanko
obert8 Napisano 18 Wrzesień 2006 Napisano 18 Wrzesień 2006 panowie czy ktos tu z grupy jeszcze zaglada czy wszyscy na nowym forum
jagoda Napisano 20 Wrzesień 2006 Napisano 20 Wrzesień 2006 Nie chcę dostać bana na tym forum a więc IRONRAT zaklikaj do mnie na gg albo zobacz opis mojego gg. 1360787Pozdr MJ
obert8 Napisano 29 Wrzesień 2006 Napisano 29 Wrzesień 2006 dla zainteresowanych w ta sobote tj 30 o godz 10 spotykamy sie na sprzataniu cmentarza 1 wojennego we wiaczyniu pzdr
Księgarnia Odkrywcy Napisano 3 Październik 2006 Napisano 3 Październik 2006 Witam Łodzian!Zapraszamy serdecznie w najbliższą sobotę od godz. 12 do naszej Księgarni na ulicę Sienkiewicza 11. Z okazji wydania książki Rozdarty Naród. Polska Brygada Spadochronowa w bitwie pod Arnhem" zaprezentuje się u nas GRUPA REKONSTRUKCJI HISTORYCZNYCH 1.SAMODZIELNA BRYGADA SPADOCHRONOWA przy Związku Polskich Spadochroniarzy Oddz. XII w Łodzi.Na zainteresowanych czeka: - krótka prelekcja historyczna prezentująca zarys bitwy pod Arnhem- pokaz umundurowania brygady (oficer sztabowy w mundurze wyjściowym, oficer w mundurze służbowym, kapelan, podchorąży, żołnierz w mundurze wyjściowym, żołnierz w mundurze bojowym, żołnierz w oporządzeniu do skoku ze spadochronem),- pokaz uzbrojenia (m.in.: PIAT, BREN, Steny Mk II, III, V, karabiny Lee Enfield Mk III, IV. moździerz dwu calowy, granaty MILS, radiostacja No 19) i pojazdów (willys jeep oraz dodge)- wystawa oryginalnych pamiątek Brygady i bitwy pod Arnhem w tym plansze-mapy operacji Market-Garden z Airborne Museum w Oosterbeek- projekcja filmów: m.in. rekonstrukcji Walki w Oosterbeek 1944" oraz dokumentalnego z muzeum w Oosterbeek.Pozdrawiamy!
jagoda Napisano 6 Październik 2006 Napisano 6 Październik 2006 Do Admina! Czy wcześniejszy post nie jst przpadkiem ogłoszeniem? A wzwiązku z tym powinien chyba być usunięty. Czyżby na forum byli równi i równiejsi?Pozdr MJ
obert8 Napisano 26 Październik 2006 Napisano 26 Październik 2006 puk puk jest tu jeszcze ktos czy juz wszyscy na nowym forum
jagoda Napisano 27 Listopad 2006 Napisano 27 Listopad 2006 Większość się przeisadła na nowe forum! I chyba mnie to nie dziwi! Ja zaś wriemia at wriemini tu zaglądam popatrzeć na....Pozdr MJ
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.