Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Tamten watek zawlonlo sie otwierał:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 A tu takie fanty z obertem dzisjaj znalezlismy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Krzyz z mosinkow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Zblizenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 A tu fota z boku:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 I taki kieliszek:)Zaraz zrobie foty reszccie fantow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 JA:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Jeszcze wszyły dwie klamerki jakis guziczek,3 kulki od szrapnela i jakies 2 rzeczy cos od czegos" no i kominek od szrapnela Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mlody Mauser Napisano 10 Czerwiec 2006 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Kominek przed czysczeniem..a zaraz wsadze zdjiecie po czyszczeniu elektroliza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 martin bylismy tylko 2 godz ale zrobilismy troszke porzadku a fanciki wyszly po drodze ten kielich i zapalniczek wyszly kolo tych dolkow strzeleckich teren do zbadania jesienia bo teraz to sie nie wejdzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Witam.Nie wykopujcie chłopaki piskląt z gniazd bo wam stare wydziobią oczy.Dobry pomysł z tym krzyżem z mośków ,tylko czy się utrzyma.Ja trafiłem coś takiego.Co o tym sądzicie? Zbiorowa mogiła?pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 10 Czerwiec 2006 Share Napisano 10 Czerwiec 2006 Taki sobie kopczyk. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Czerwiec 2006 Share Napisano 11 Czerwiec 2006 chyba nie mozesz sprawdzic kiedy sie spotkamy na browara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 12 Czerwiec 2006 Share Napisano 12 Czerwiec 2006 Wczoraj z Jaśkiem czesaliśmy górki koło Nowosolnej ale bieda, oj bieda. Na otarcie łez pojechaliśmy aż pod Głowono ale tam też głód i mizeria". Coś mi się wydaje, że powoli miejscówki się kończą, cóż fantów nie przybywa a poszukiwaczy i owszem.Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 Dzisiejszy wypad do lasu.I co?Werwolf kopie nam pod nosem okopy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 17 Czerwiec 2006 Share Napisano 17 Czerwiec 2006 Jak widać porządnie zrobione.Zanosi się tam chyba na strzelaninę.Niestety był pusty.Musieć pukawki zabrali ze sobą.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 albo to nowa metoda poszukiwan wkopac sie pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
efes Napisano 18 Czerwiec 2006 Share Napisano 18 Czerwiec 2006 Mieli chłopaki zdrowie i zapał.Glina taka,że trudno wbić szpadel.Tak z ciekawości/jesli czytają forum/ ile na to poszło czasu?Poglądowe-szkoda,że na takim odludziu.pozdrawiam efes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 20 Czerwiec 2006 Share Napisano 20 Czerwiec 2006 Panowie , mój nowy mail to : szukacz@onet.eupzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 24 Czerwiec 2006 Share Napisano 24 Czerwiec 2006 dzisiaj z martinem bylismy na nowym miejscu mlody trafil luska od mausa czeska z 1940 2 guziki polskie z 39 1 guzik armii Hallera naboj od pistoletu z I wojny niech napisze jak sie nazywa ja 1 guzik z 39 i martin pare guzikow i monetek mlody kopiejke i 2 gr z 1934 nawet niezle jak na nowy teren pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jagoda Napisano 26 Czerwiec 2006 Share Napisano 26 Czerwiec 2006 Panowie siekniemy jkiegoś browara w ten upalny czas? Proponuję wstępnie piątek. Kto jest za niech podniesie rękę i naciśnie przycisk!Pozdr. MJ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Jagoda: jestem za :)Młody i Obert: byłem wczoraj na tym nowym nieużytku: 2 klamerki od plecaka , 2 guziki : gładki carski i polski z orzełkiem , szkaplerzyk i 6 monetek : Pfennigi o nominale 1 , 5 i 10 , 2gr i 5gr międzywojennych i bardzo ładniutką boratynkę. Może sie wybiorę jeszcze dzisiaj po południu , bo wczoraj przegrałem z pogodą:)pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martin Napisano 28 Czerwiec 2006 Share Napisano 28 Czerwiec 2006 Ten arab" to:Turcja za panowania Muhammada V, moneta o nominale 20 para, wybita w niklu w mennicy w Konstantynopolu. Data wg kalendarza arabskiego 1327 odpowiada 1909 roku wg naszego kalendarza." - identyfikacja dzięki uprzejmości kolegi Rob k z P.S" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.