sloneczny Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Czy ktoś z szanownych kolegów jest z okolic WŁADYSŁAWOWA ??Wybieram sią tam na urlop i mam zamiar zabrać wykrywacz, czy znlazł by się ktoś chętyny kto by mnie trochę zapoznał z terenem?? Bez obawy że wyczyszczę mu miejscówkę mam ACE 250 :P Jeżdżę tam co roku od kilku lat ale pierwszy raz zabiorę wykrywacz. W rewanżu zapraszam na moje skromne tereny :)
Ryszard Ochucki Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Najlepiej zapoznają cię z terenem panowie ze strazy granicznej.Licz się jednak z kosztami takiego przewodnika.jednorazowy wyjazd to wydatek cirkabaut 500 złotych.milej zabawy!
sloneczny Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Nie rozumiem ;/ Czy na półwyspie nie można kopać ??
Ryszard Ochucki Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Uwielbiam czytac tematy na odkrywcy-czesto ludzie ktorzy biegaja z detektorami pisza o tego typu spotkaniach...poszperaj w tematach a pewniakiem cos znajdziesz..ja tam wole butelki:) pzdr
sloneczny Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Może podaj jakiś link, lub słowo kluczowe. Ewentualnie napisz trochę jaśniej, bo jak na razie to piszesz ogródkami...
kokesh Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 500 zł jek będziesz grzeczny i nie będziesz pyskował .Pozdro...
sloneczny Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Ja Cię zapraszam do siebie ZA DARMO, i było by mi wstyd wspominać o czymś takim i składać takie propozycje. Nawet jeśli Ci się wydaję że to jest dobry żart. Lepiej byś zrobił jak byś nie odpowiadał.
kokesh Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Jesteś przybity jak papa do dachu...Poczytaj jeszcze raz wszystkie posty a szczególnie te od Rysia . Bez urazy .Pozdro...
sloneczny Napisano 9 Czerwiec 2006 Autor Napisano 9 Czerwiec 2006 Lubię takich cwaniaków, wpadnij do Chałup to obgadamy szczegóły...
tomislaw1 Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 sloneczny- kolega mial na mysli ze jesli trafi Cie Straz Graniczna z wykrywka to taka wycieczka bedzie Cie kosztowac 500zl. jesli nie bedziesz pyskowal". Mam nadzieje ze teraz sytuacja jest przejrzysta. A podobno wszyscy mowimy po polsku, to dlaczego nie mozna przekazac dokladnie tego co sie chce?? To chyba roznice w akcentowaniu wyrazow:)Pozdrawiam T
DarekD Napisano 10 Czerwiec 2006 Napisano 10 Czerwiec 2006 We Władysłąwowoie chodziłem po plaży w tamtym roku. Bez rewelacji ale na piwo zawsze znajdziesz.Miejscówek tam nie znam ale wykrywkę zawsze zabrac warto.Ładnej pogody.Trzymaj sięDarek
Kowal7 Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Wszystko zależy gdzie ta straż cię namierzy...Tydzień temu w Krynicy M. po całodniowym chodzeniu po lesie wpadłem na pomysł, zeby pochodzić trochę po plaży...Wychodziłem właśnie z plaży, wykrywki nie chciało mi się składać bo do ośrodka raptem 150m, a po chwili praktycznie wpadlem na dwóch takich na skrzyżowaniu...Zatrzymali od razu przez ten wykrywacz w ręce...Pytali gdzie, co i jak itd...Nawciskałem kitu, że chodziłem tylko po plaży, pokazałem parę drobiazgów, spisali moje dane,chwilę pogadaliśmy i na tym się skończyło - bez mandatów, konfiskat itd...Myślę, że gdyby to było w lesie to już tak łatwo by nie poszło..., ale na pomysł, żeby obejrzeć plecak na szczęście nie wpadli...:)
woytas Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Ja dopiero w sierpniu startuje- na pyskowki to 500 mozna dostac- to tez sa ludzie- jak lazisz po plazy to krzywdy raczej ci nie zrobia- nie zapominajcie o kulturze !
sloneczny Napisano 13 Czerwiec 2006 Autor Napisano 13 Czerwiec 2006 Z kanarkiem to chyba nia ma co wchodzić do lasu ;/Zamierzam postawić na plaże (ale przed sezonem to nie wiem czy coś znajdę ) i na jakieś poletka może kempingowe :D
sloneczny Napisano 26 Czerwiec 2006 Autor Napisano 26 Czerwiec 2006 Plaże przekopane, bez mandatu. Lasy zostawiłem w spokoju. Zazdroszczę tym którzy tam mieszkają na stałe, ŻYŁA ZŁOTA".
sloneczny Napisano 27 Czerwiec 2006 Autor Napisano 27 Czerwiec 2006 Ciężko to nazwać dniówką, chodziłem tylko rano 4-7 i wieczorem 20-22. Średnio około 7-10 zł/godz. No i biżuteria :D
sexo Napisano 29 Czerwiec 2006 Napisano 29 Czerwiec 2006 do mnie w piaskach podjechali chlopaki na motorynkach, stalem w lesie, akurat sprzet i fanty zdarzylismy wrzucic na pake. skonczylo sie tym, ze pozartowalismy, sprawdzali nas, czy nie ma listow gonczych, spytalem sie czy jak beda, to czy nas skuja i beda na motorkach eksportowac :) pozniej sie pozegnalismy w milej atmosferze i rozjechalismy w 2 rozne strony. zielony tez czlowiek :)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.