QB@ Napisano 7 Czerwiec 2006 Autor Napisano 7 Czerwiec 2006 Witam, wartym obejrzenia filmem jest Bunkier SS, Jakiś czas temu leciał w TV
pedro Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 QB@ powiedz kolego co warte jest do obejrzenia w bunkrze ss ? .Bo wg mnie to kicha stylizowana na marny horror.Schmeisser92 Szeregowiec Rayan jest amerykanska szmirą spilberga , nie majacą nic wspólnego z wojną (garsta bohaterskim jankesów powstrzymuje przeważajace siły niemieckie - akurat było na odwrót ) jeszcze kilka takich filmów i wszystkie dzieci beda wiedziały ze to spielberg wygrał wojnę.pozdro
danieloff Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 http://www.odkrywca-online.pl/pokaz_watek.php?id=190315#190315 Było już trochę o tym filmie.
Schmeisser92 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 Każdy ma inne zdanie na ten temat........... Mi sie Bunkier SS i Szeregowiec Rayan podobał. Masz troche racji bo ta scena z Możdzierzami jak odpalali je rzekomo o kant blachy :D :D a potem rzucali nimi jak granatami... TO juz było przereklamowanie możliwosci jankesów :D ale film moim zdanieem i tak warty uwagi.Pozdro Schmeisser92
fanatyk6 Napisano 8 Czerwiec 2006 Napisano 8 Czerwiec 2006 witammotyw glowny (vide dusze zmarlych przesladujace hitlersynow w bunkrze) to wprost genialny temat na film wojenny. taki rzeklbym z zycia wziety.... hehehepzdr
ubenfurer Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 W filmie Bunker SS nic nie straszyło , obejżyjecie sobie go jeszcze raz i wtedy zrozumiecie o co tam chodzi
Parowóz Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Chetnie bysmy obejrzeli drugi raz ale nie da sie wytrzymać dłużej jak 15 minut pierwszego razu
Schmeisser92 Napisano 9 Czerwiec 2006 Napisano 9 Czerwiec 2006 Ja obejrzałem cały odrazu............ Ubebfurer ma racje tam nic nie straszyło........ To tym z Wermachtu odbijało. Pozdrawiam Schmeisser92
Boruta Napisano 12 Czerwiec 2006 Napisano 12 Czerwiec 2006 Na końcu straszyły kosciotrupy, obżydliwe.Pozdrawiam
ubenfurer Napisano 13 Czerwiec 2006 Napisano 13 Czerwiec 2006 straszyła ich tylko wyobraźnia , koleś zmęczony , ranny ,wycieńczony z utraty krwi, śpiący jak wychodził już pod koniec filmu na zewnątrz to myślał że to kościotrupy go do środka wciągają ale to były tylko korzenie drzew i jego wyobraźnia.Wiem coś o zmęczeniu bo na warcie miałem shize niezłą jak koleś przez płot na teren obiektu przechodzi ,postawiłem broń w pogotowiu ,ale coś tam mi nie pasowało ,koleś motał się na tym płocie z 15 sec. zamiast przeskoczyć w ciągu 1 sec.i nie mógł przejść ,ale jeszcze raz przetarłem oczy i ku memu zdziwieniu zobaczyłem kota:)pozdro
victor Napisano 24 Lipiec 2006 Napisano 24 Lipiec 2006 Ubenfurer ma zupełnie racje mam ten film na DVD jak większość wojennnych, oglądałem go juz z 10 razy, nic nie starszzy, opowieść dziadka, zmęczenie wyczerpanie i amfa, co nie którzy biorą tabletki wiec potem o jazde nie trzeba wiele. Ale w tym jak w żadnym filmie no chyba poza Żelezanym Krzyżem" tak dobrze nie widać wyposażenia, umundurowania, odznaczeń, można siedziec i się przypatrywać szczegółom co jak jest przytroczone, noszone i ten dzwięk MG w bunkrze coś niesamowitego... dlatego warto. DD 5.1 otóż to, inaczej filmów wojennych nie ma po co oglądać.pozdrawiam
Klaus BOLS Napisano 25 Lipiec 2006 Napisano 25 Lipiec 2006 o sprzęcie, i mundurach z tego filmu już była długa dyskusja neistety na niekorzyść filmu
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.