Skocz do zawartości

Bunkier SS

QB@

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
QB@ powiedz kolego co warte jest do obejrzenia w bunkrze ss ? .Bo wg mnie to kicha stylizowana na marny horror.
Schmeisser92 Szeregowiec Rayan jest amerykanska szmirą spilberga , nie majacą nic wspólnego z wojną (garsta bohaterskim jankesów powstrzymuje przeważajace siły niemieckie - akurat było na odwrót ) jeszcze kilka takich filmów i wszystkie dzieci beda wiedziały ze to spielberg wygrał wojnę.
pozdro
Napisano
Każdy ma inne zdanie na ten temat........... Mi sie Bunkier SS i Szeregowiec Rayan podobał. Masz troche racji bo ta scena z Możdzierzami jak odpalali je rzekomo o kant blachy :D :D a potem rzucali nimi jak granatami... TO juz było przereklamowanie możliwosci jankesów :D ale film moim zdanieem i tak warty uwagi.

Pozdro Schmeisser92
Napisano
witam
motyw glowny (vide dusze zmarlych przesladujace hitlersynow w bunkrze) to wprost genialny temat na film wojenny. taki rzeklbym z zycia wziety.... hehehe
pzdr
Napisano
straszyła ich tylko wyobraźnia , koleś zmęczony , ranny ,wycieńczony z utraty krwi, śpiący jak wychodził już pod koniec filmu na zewnątrz to myślał że to kościotrupy go do środka wciągają ale to były tylko korzenie drzew i jego wyobraźnia.Wiem coś o zmęczeniu bo na warcie miałem shize niezłą jak koleś przez płot na teren obiektu przechodzi ,postawiłem broń w pogotowiu ,ale coś tam mi nie pasowało ,koleś motał się na tym płocie z 15 sec. zamiast przeskoczyć w ciągu 1 sec.i nie mógł przejść ,ale jeszcze raz przetarłem oczy i ku memu zdziwieniu zobaczyłem kota:)
pozdro
  • 1 month later...
Napisano
Ubenfurer ma zupełnie racje mam ten film na DVD jak większość wojennnych, oglądałem go juz z 10 razy, nic nie starszzy, opowieść dziadka, zmęczenie wyczerpanie i amfa, co nie którzy biorą tabletki wiec potem o jazde nie trzeba wiele. Ale w tym jak w żadnym filmie no chyba poza Żelezanym Krzyżem" tak dobrze nie widać wyposażenia, umundurowania, odznaczeń, można siedziec i się przypatrywać szczegółom co jak jest przytroczone, noszone i ten dzwięk MG w bunkrze coś niesamowitego... dlatego warto. DD 5.1 otóż to, inaczej filmów wojennych nie ma po co oglądać.pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie