MK Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 A tu widać jeden od wewnętrznej strony. Nieczesto się trafiają (a przynajmniej na naszym terenie). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 9 Marzec 2007 Autor Share Napisano 9 Marzec 2007 MK, dzięki za info :) A byłem święcie przekonany, że to pokrywa od ruskiej miny. Nie ma co żałować, że ją zostawiłem, była trafiona odłamkiem. Na foto to widać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Jarek nie boisz się na to forum wchodzić???? ;) możesz komuś podpaść hehe. pzdr Krzychu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Witam!!! Dzis wyszla mi ta oto piekna klamerka wehrmachtu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 I tyl. Pzdr KrzychuP.S.Sorki Nie mam polskich liter :((( Musze cos z tym zrobic!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Pomogę Ci. Napisałem wczoraj taki bajer, jest tam i polska czcionka i cyrylica i niemieckie umlauty i kilka innych znaków. Można napisać tam tekst i dodawać sobie interesujące znaczki, a potem wkleić w post czy gdziekolwiek - zastosowań może być wiele. Można sobie zapisać tę stronkę i nie mając dojścia do netu korzystać. Pod Internet Explorerem wygląda dziadowsko, pod Mozillą już lepiej, ale liczy się funkcjonalność ;Phttp://enter.pwsz.krosno.pl/~i4687/cyrylica.htmlPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 10 Marzec 2007 Share Napisano 10 Marzec 2007 Już dałem sobie rady, resetąłem ustawienia Internet explorera 7 ( który jest do bani!!! ) i wszystko w normie, ale ta stronka jest oki wreście napiszę Görlitz a nie Gorlitz:) jak na , mojej blaszce:D , w Firefoxie nie miałem tego problemu, wszystko działało oki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 Zastój w temacie więc coś wkleję , choć ze stycznie to jeszcze nie pokazywałem ( było ale zdjeli:( ) Taka oto aluminiowa skrzyneczka wyszła z piaseczku, z ładnej głębokości:D Dużo farby ładne bicia, i oznaczenia jednostki malowane farba 3.K. i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 I z góry... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 i jeszcze... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 i w środku, niestety nie było odznak i medali:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 14 Marzec 2007 Share Napisano 14 Marzec 2007 i bicie, wafenamt.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas_op Napisano 3 Kwiecień 2007 Share Napisano 3 Kwiecień 2007 hej profos - tu Wojtek ! odezwij sie domnie na gg po stracilem twoj nr ... pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtas_op Napisano 15 Kwiecień 2007 Share Napisano 15 Kwiecień 2007 niedzielne fanty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 15 Kwiecień 2007 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2007 Wojtek, fanty fajne, ale ta saperka to chyba współczesna ;)A to mój dzisiejszy fancik z poobiedniego spacerku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Temat ostygł więc wrzucam swoje ostatnie trafienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kondzik2 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Fajne Fanty ja jeszcze nie znalazłem zadnej klamry i odznaki....... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapral82 Napisano 11 Wrzesień 2007 Share Napisano 11 Wrzesień 2007 Fajna ta klamerka Deutsches Rotes Kreuz.Gratulacje!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.