Skocz do zawartości

opolskie fanty

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 293
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Pomogę Ci. Napisałem wczoraj taki bajer, jest tam i polska czcionka i cyrylica i niemieckie umlauty i kilka innych znaków. Można napisać tam tekst i dodawać sobie interesujące znaczki, a potem wkleić w post czy gdziekolwiek - zastosowań może być wiele. Można sobie zapisać tę stronkę i nie mając dojścia do netu korzystać. Pod Internet Explorerem wygląda dziadowsko, pod Mozillą już lepiej, ale liczy się funkcjonalność ;P
http://enter.pwsz.krosno.pl/~i4687/cyrylica.html
Pozdrawiam

Już dałem sobie rady, resetąłem ustawienia Internet explorera 7 ( który jest do bani!!! ) i wszystko w normie, ale ta stronka jest oki wreście napiszę Görlitz a nie Gorlitz:) jak na , mojej blaszce:D , w Firefoxie nie miałem tego problemu, wszystko działało oki.

Zastój w temacie więc coś wkleję , choć ze stycznie to jeszcze nie pokazywałem ( było ale zdjeli:( ) Taka oto aluminiowa skrzyneczka wyszła z piaseczku, z ładnej głębokości:D Dużo farby ładne bicia, i oznaczenia jednostki malowane farba 3.K. i inne.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 4 months later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie