kat333 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fot 7 estonski nocnik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fot 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fot 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fot 10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fot 11 - tu ciekawostka ... pedzel do golenia zrobiny z luseczki i konskiego wlosia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kat333 Napisano 7 Luty 2007 Share Napisano 7 Luty 2007 fot 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 11 Luty 2007 Autor Share Napisano 11 Luty 2007 Fanty z sobotniego wypadu: ruski hełm, górna pokrywa z miny ppanc i coś jeszcze, co to może być? Może jakieś pokrywki z min przeciwpiechotnych? Te dwa ostatnie fanty zostały w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 11 Luty 2007 Autor Share Napisano 11 Luty 2007 Mosiężna łuska dużego kalibru. Jest uwięziona między korzeniami drzewa i nie można jej wyciągnąć. Niestety została w lesie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 11 Luty 2007 Autor Share Napisano 11 Luty 2007 Dolna część menażki. Nie zbieram takich fantów i też zostawiłem w lesie. Może ktoś inny się ucieszy jak ją znajdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rujewit Napisano 11 Luty 2007 Share Napisano 11 Luty 2007 A ja nawt wiem kto hehe ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Odświeżam wątek ot takie blaszki i menażka, wcześniej wyjechał mi szturm pancerny" ładnym stan, niestety pęknięty i widelec z gapą też dwa kawałki:(( fotki w środę będę miał aparat. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Domino(*) Napisano 26 Luty 2007 Share Napisano 26 Luty 2007 Profos czy została Ci moze jeszcze jakaś łuska 85?Moze wymienilbys jedna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomasz# Napisano 27 Luty 2007 Share Napisano 27 Luty 2007 witam do kolegi profos z jakiego miasta jestes ?Ja jestem z k-kożla. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 28 Luty 2007 Autor Share Napisano 28 Luty 2007 Tomasz, z Opola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Tak właśnie czołg mi ostatnio wyjechał:) niestety musiałem go podkleić:( , ale i tak jest fajny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Blaszka oczyszczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 i kolejna w kolekcji... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 28 Luty 2007 Share Napisano 28 Luty 2007 Już niedługo kolejne fotki... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 7 Marzec 2007 Share Napisano 7 Marzec 2007 Dziś znalazłem drugą połowę blaszki ( ok. 3 m dalej ) z Gorlitz czyli mam całą:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yorke Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Krzychu, saperka sturma przeciales?;)pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szczur Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Profos - mogłbys napisac na maila: przemekm87@tlen.pl lub gg 4427656 pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k-szela Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Cześć. nie taki mi wyszedł ziemia w tym rejonie kamienista ( łupki ) tak więc musiało go coś uszkodzić wcześniej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 Fanty sprzed tygodnia: Jakaś klamerka, chyba cywilna i odznaka FESTUNG KRAKAU z podobizną kaisera Franciszka Józefa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
profos Napisano 8 Marzec 2007 Autor Share Napisano 8 Marzec 2007 bagnecik-gargamel od chłopa ze wsi. Bagnet w pochwie z kordzika HJ. Bagnet to szrot, ale pochwa w fajnym stanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MK Napisano 8 Marzec 2007 Share Napisano 8 Marzec 2007 Hej profos, szkoda tych dwóch pokryw co zostawiłeś w lesie. Są od Tellermine 43 Pilz". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.